ACNEWS

Csipes felfüggesztése – valami van a háttérben is

Fotó archív / MTI/Kovács Tamás
Fotó archív / MTI/Kovács Tamás
Példátlanul botrányos támadás érte a legendás edzőt, aki ellen a szövetség vizsgálatot indított és azonnal felfüggesztett.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, a hatszoros olimpiai bajnok kajakos Kozák Danuta lepukkant, suttyó alkesznek nevezte az edzőjét, a szintén olimpiai bajnok Csipes Ferencet. A 37 éves, érzékeny lelkű Danuta a Facebook oldalán rohant ki Csipes Ferenc ellen. Azt állította, hogy a legendás edző 3 hete bomlasztja és zaklatja a versenyzőit és a saját lányát is. A női kajak négyes a botrány miatt mindent bukhat a párizsi olimpián.

A Magyar Nemzet szerint a magyar női kajakosok az elmúlt két évben kudarcot kudarcra halmoztak a világversenyeken. És borítékolható, hogy Párizsban sem folytatják a diadalmenetüket. Aranyéremre nincs, de dobogós helyre talán még van esélyük. Eközben mint hal a szatyorban – olyan értetlenül pislog a hazai sportvilág. A helyzetet jól ismerők szerint nem is Danuta írta a botrányos bejegyzést, hanem a férje. Így akarták elérni Csipes távozását.

A lap úgy véli, kenyérharc is dúlhat a női kajakos csapatban és annak hátterében. Ha Csipes Ferenc felfüggesztését helyben hagyják, a Magyar Kajak-kenu Szövetség aligha dönthet másként, mint hogy Kozák Danuta férjére, Somogyi Bélára bízza a négyes felkészítését. Akkor már Csipes Tamara és Gazsó Dorka sem tehet mást, mint hogy aláveti magát Somogyi programjának. Ellenkező esetben a párizsi olimpiára készülő csapat széthullik és akkor még nagyobb botrány tör ki.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés