ACNEWS

Csiszár István: A kiesés nem volt opció számomra

Az énekes-színész lett az idei Sztárban Sztár leszek! legjobbja, az AcNewsnak azt is elárulta, mihez kezd a nyereményével és a hirtelen jött népszerűséggel.

Hirdetés
Ad image

Az énekes-színész lett az idei Sztárban Sztár leszek! legjobbja, az AcNewsnak azt is elárulta, mihez kezd a nyereményével és a hirtelen jött népszerűséggel.

Emberfeletti küzdelemben bizonyult a legjobbak között is a legjobbnak Csiszár István. Majoros Péter Majka tanítványa nevét az utóbbi hetekben az egész ország megismerhette, ugyanis bekerült a Sztárban sztár leszek! második évadába sőt, a TV2 szupershowjának tegnap esti döntőjében István bizonyult a legjobbnak, így ő lett 2021 legjobbja. Az előadó tegnap este Freddie Mercuryként, majd Miklósa Erikával, Zámbó Jimmyként énekelt duettet a TV2 műsorának színpadán. Az elmúlt hetekben István a zsűri és a közönség abszolút kedvence lett, minden produkcióját imádták, ugyanis mind hangban mind színészi játékban is kimagaslóan felkészült volt.

„Még fel se fogtam, hogy ez velem történt, szerintem még napok kellenek ahhoz, hogy teljesen megértsem mit jelent ez. Vegyes érzések vannak bennem, elképesztően izgatott vagyok, és persze várom mi lesz azután. Biztos rögös lesz az utam a továbiakban, de szeretem a kihívásokat. Az elmúlt hónapokban számos hullámvölgyet éltem meg a felkészülés során, de egy dolog biztos volt; bármennyire is nehéz volt a produkció a kiesés nem volt opció számomra. Nagy segítség volt ebben nekem a mesterem, Majka és a többi kolléga, akiknek nem lehetek elég hálás, hiszen nélkülük nem sikerült volna a dobogó tetejére jutnom” –mesélte a győztes.

A megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is nyert a műsorban István, akinek még nincsenek konkrét tervei az álomnyeremény felhasználását illetően, de elképzelései annál inkább.

„Szeretnék továbbra is a színháznál maradni és remélem, még több és még jobb feladatok találnak meg a tévés szereplésnek köszönhetően. A szólókarrieremet is szeretném beindítani, miközben egy részével biztosan szeretnék olyanokon segíteni, akiknek szüksége van rá.  A felkérésekre még várok, a showműsor alatt nem érkezett, de biztos vagyok benne, hogy akár már a mai napon is megcsörrenhet a telefon” – fűzte hozzá a művész.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés