ACNEWS

Csobot Adél: A gyermekeimnek is büszkén mutogathatom életem első filmjét

Az énekesnő tegnap debütált színésznőként Dobó Kata filmjében.

Hirdetés
Ad image

Az énekesnő tegnap debütált színésznőként Dobó Kata filmjében.

Bombasztikusan alakított Csobot Adél az El a kezekkel a papámtól című film női főszerepében. A sztár az érzőszívű tanárnőt, Esztert játssza a filmben, aki jelentősen befolyásolja a film eseményeit. Adél színésznői debütálását sok pozitív kritika illette a Megafilm karácsonyi gyerekfilmjében.

„Nagyon jó volt, megható és büszkeséggel töltött el. Nem találok szavakat erre a varázslatra, kétszer láttam már a filmet és folyamatosan meglepetések érnek. Nagyon durva, mert amit már az első megnézéskor is éreztem, hogy annyival magával ragadó a sztori, el tudom felejteni, hogy én ebben benne vagyok és a történetre tudok koncentrálni. Teljesen új élmény volt ilyen minőségben kamera elé állni, mindig is vonzott a színészet, azon belül is  a filmezés. Úgy érzem, lubickoltam ebben. Emlékszem az első forgatási napon, amikor nagyon korán kimentem és megláttam ezt a mesevilágot, amit Dobó Katáék készítettek, akkor eldőlt ez a szerelem és éreztem, hogy én ezt a világot nagyon élem” – mesélte a premieren Adél, ahova párja, Istenes Bence kísérte el a gyönyörű sztárt.

A filmben Adél rengeteget forgatott a mozgókép gyerekszínészeivel, akikkel imádott együtt dolgozni a kétgyermekes édesanya.

„Türelem kell hozzájuk, ahogy az életben is. Édesanyaként azért is van könnyű dolgom, mert eleve nagyon kötődöm a kicsikhez. Imádok a társaságukban lenni és néha felnőtteket meghazudtoló módon tudtak létezni egy ilyen hatalmas produkcióban, legfőképpen a Dorkát alakító Marczinka Bori, akinek elképesztő teherbíró képessége volt. Büszkeséggel tölt el, hogy életem első filmje egy olyan alkotás, amit a gyermekeimnek is büszkén mutogathatok. Bízom benne, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor a szeretteim és a rajongóim a nagyvásznon láthatnak” – fűzte hozzá sejtelmesen a sztár, aki olyan művészek társaságában szerepel a filmben, mint Bokor Barna, Pálmai Anna, Gubás Gabi, Elek Ferenc, Zsurzs Kati vagy Pindroch Csaba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés