ACNEWS

Csoda hogy jár! – Most a Ninja Warriorban feszít a 20 éves Gyimesi Máté

Speciális műtéttel mentették meg a show jóképű versenyzőjét.

Hirdetés
Ad image

Speciális műtéttel mentették meg a show jóképű versenyzőjét.

Borzalmas autóbalesetet szenvedett Gyimesi Máté, a Ninja Warrior húszéves versenyzője. Határtalan akaraterejének köszönhető, hogy – a csodával határos módon – újra járni kezdett.

Nagyobbik fia az árok szélén a testvérét siratta, azt hitte, meghalt; a kisebbik, Máté pedig a villanyoszlopnak csapódott, ronccsá tört autóba szorulva, eszméletlenül feküdt, arcát vér borította, a lába szó szerint szétrobbant. Ez a látvány fogadta a Ninja Warrior versenyzőjének édesapját, Gyimesi Zoltánt július közepén, két héttel az után, hogy gyermeke megmérette magát a TV2 sportvetélkedőjében. Az autó, amit a báty vezetett, hatalmas erővel csapódott az oszlopnak, Máté az anyósülésen ült.

„Borzasztó baleset volt, az orvosok a műtét után azt mondták, két évig lábra sem fog állni” – emlékezett vissza a Blikknek az édesapa, aki a baleset napján teljesen összetört. És nem csak a történtek miatt, hanem azért is, mert korábban is kellett már aggódnia a fia sorsáért.

„Máté csontjában sok évvel ezelőtt cisztát találtak, amit tizenegy órás műtét során távolított el egy Amerikából miattunk hazautazó professzor. A fiam két évig nem tudott járni, de miután eldobta a mankót, megfogadta, hogy nem lesz többé mozgásképtelen. Őrült módon edzeni kezdett. Most ugyanezt éljük át, Máté megint természetfeletti erőről tesz tanúbizonyságot. A műtött lábát érte sérülés, és másodszor képes felállni a földről” – nyilatkozta lapunknak meghatódva az édesapa.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés