ACNEWS

Csodákra készül Széchenyi gróf gyönyörű ükunokája

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Az aranytorkú énekesnő - a Sztárban sztár leszek! műsorból ismerte  meg Magyarország – büszke a híres őse szellemi örökségére.
Hirdetés
Ad image

Széchenyi Lili alig húszévesen robbant be a Sztárban sztár leszek! műsornak köszönhetően a köztudatba. Kiderült, hogy a meseszép hangú, gyönyörű lány egyenes ági leszármazottja, ükunokája gróf Széchenyi Istvánnak. A legnagyobb magyarként emlegetett gróf rokona nagy dolgokra készül. Embereken akar segíteni, őket akarja támogatni. Ami manapság ugye, csodaszámba megy.

Pedig a tehetségkutatón az énektudásával lenyűgözte a mestereket és a közönséget is. Mégsem ő vihette haza magával a fődíjat. Bár a zenéléssel nem hagyott fel, más tervei is vannak a jövőjére nézve – idézte a femina a Borsnak tavaly szeptemberben mondott szavait. Eszerint Lili szociológiával szeretne foglalkozni. Emellett pedig szeretne maradandót alkotni. „Az egyik ilyen eszközöm a zene, emellett pedig érdekel a szociológia és a pszichológia. A tervem, hogy valamilyen módon emberekhez kapcsolódjak, a segítségükre legyek, támogassam őket” – mondta Lili a lapnak. 

Persze, az énekesnő tisztában van a híres gróf rokona szellemi örökségével. Már gyerekkorában mondogatták neki, hogy Széchenyi István leszármazottja. Azonban meg kellett érnie ahhoz, hogy megértse, mit is jelent ez. Elárulta hogy bár sokan azt képzelik, származása miatt kastélyban él, valójában teljesen átlagos körülmények között nevelkedett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés