ACNEWS

Csodát tettek a kukások egy szülinapos kislánnyal

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
Kukába dobott az apa két borítékot. 2000 euró volt bennük. A lánya szülinapi ajándéka,
Hirdetés
Ad image

A karácsony az ajándékozás ideje. A szülők, nagyszülők, nagybácsik általában a klasszikus ajándékok mellett kisebb-nagyobb összegeket is adnak, amivel gyermekeiket, unokáikat boldoggá teszik. De ami egy olasz kisvárosi családi házban történt, az valóban őrület. A család kislányának a nagyszülők pénzt küldtek szülinapi és karácsonyi ajándékként.

Az apa miközben otthon takarított, és dobálta ki a felesleges papírokat, talált két borítékot. Az egyik Valtellinából, a másik Albosaggiából érkezett. Nem nézte meg mi van bennük, csak meggondolatlanul beledobta a szemétbe. És csak jóval később megdöbbent rá, hogy mit csinált valójában. Akkor, amikor kiderült, hogy a lánya születésnapi és karácsonyi ajándékát dobta ki, összesen 2000 eurót – olvasható a newsprima-n.

Anélkül, hogy túlzottan reménykedett volna, felvette a kapcsolatot a Secam céggel, amely a környéken begyűjti a hulladékot, és elmondta nekik, mi történt.

És mint egy modern karácsonyi tündérmesében, itt is elérkezett a happy end. Az összes munkás nekilátott a helyzet megoldásának. A cég munkásai sokáig dolgoztak. Az összes szemetet szétválogatták, addig-addig, mígnem a két borítékot megtalálták, és visszaadtak az apának.

Így lett ez egy igazi karácsonyi happy end. Arra biztosan fogadni lehet, hogy e furcsa történet főszereplője eztán többször ellenőrzi majd, hogy mit dob ki…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés