ACNEWS

Csoportos nemi erőszak lett a divat Mallorcán

Fotó: Freepik.com
Fotó: Freepik.com
Több németet és brit állampolgárt is csoportos erőszak elkövetésével vádolnak a legdurvább nyaralószigeten, Mallorcán.
Hirdetés
Ad image

Nemi erőszak elkövetése miatt tartóztattak le külföldi turistákat a spanyolországi Mallorca üdülőhelyén. Az öt francia és egy svájci állampolgárt azzal vádolják, hogy megerőszakoltak egy 18 éves lányt Magalufon, a Palma de Mallorca egyik szállodai szobájában.

A spanyol rendőrség szerint a bűncselekményre hétfő hajnalban került sor Magalufban, Calvià városában, amely a fiatal turisták népszerű bulihelye. A szálloda alkalmazottai a kétségbeesett, segítségért kiabáló nőre lettek figyelmesek és riasztották a biztonságiakat. A brit „Daily Mail” szerint az áldozat egy brit nő. A bűncselekményről filmfelvétel is készült.

A nő beleegyezett, hogy bemenjen az egyik gyanúsított hotelszobájába. Azt azonban nem is sejtette, hogy öt másik férfi is ott várakozott. Az Ultima Hora című újság szerint a gyanúsítottak bántalmazták a nőt, akinek a karján és a lábán rögzítés nyomait találták. A feltételezett elkövetők, akik a források szerint okostelefonnal rögzítették is a támadásokat, jelenleg őrizetben vannak – írja a krone.at.

Mint kiderült, több német nyaralót is fogvatartanak, őket hasonló bűncselekménnyel vádolják. A férfiak egy szintén Németországból érkezett fiatal nőt erőszakoltak meg Mallorca egyik szállodájában.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés