ACNEWS

Csősz Boglárka férje nélkül is milliárdos marad

A luxusfeleség a napokban erősítette meg, hogy elvált a férjétől.

Hirdetés
Ad image

A luxusfeleség a napokban erősítette meg, hogy elvált a férjétől.

Óriási robbant Csősz Boglárka közleménye, miszerint elváltak férjével. A Feleségek luxuskivitelben és a Totem című realitykből ismert színésznő Bochkor Gábor rádióműsorában nyilatkozott a válásról.

„Barátilag megegyeztünk és nagyon jó a kapcsolatom a családjával, barátokkal. Most jöttem vissza Törökországból, már úgy, mint szingli nő, de találkoztam a családdal, a barátokkal, mindenki ott van mellettem ugyanúgy, mint azelőtt. Jó érzés, hogy majdnem 15 év után, ugyanúgy viselkednek velem, ahogy azelőtt. Továbbra is családtag vagyok és megerősítettek abban, hogy bármikor mehetek és akár velük is lakhatok” – nyilatkozta a színésznő Bochkor Gábornak a Retro Rádióban.

Boglárka szerint mindketten másfajta irányba tartottak, saját karrierjükre koncentráltak.

„Nem tudtunk már olyan áldozatokat hozni, két különböző országban éltünk, nem volt már idő egymásra. Megtudtuk beszélni, én se szerettem volna leadni az igényeimet. Szeretném megvalósítani az álmaimat és nem tudok olyan feleség lenni, aki otthon ül. Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam értékelni önmagamat, nem lehet feldolgozni, hogy valakinek a valakije vagy” – mesélte a luxusfeleség.

A Bors című napilap mai száma száma az elhagyott férj, Burak Talu vagyonával foglalkozik. Szerintük valahol 700 milliárd forint körül lehet, és Csősz Boglárka több milliót vesztett azzal, hogy elvált tőle.

„Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna, de sok mindenről lemondtam” – nyilatkozta nekik Csősz Boglárka.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés