ACNEWS

Csősz Boglárka: Nem szerettem volna összekeverni az üzletet a magánéletünkkel

A híresség-üzletasszony teljes egészében önerőből vágott bele a világ megmentésébe, egészségügyi maszkjai több milliárd ember számára elérhetőek már.

Hirdetés
Ad image

A híresség-üzletasszony teljes egészében önerőből vágott bele a világ megmentésébe, egészségügyi maszkjai több milliárd ember számára elérhetőek már.

Nincs megállás Csősz Boglárka számára! A híresség az utóbbi időben kevesebb tévés szereplést vállal, ugyanis egy sokkal nemesebb ügy mellett tette le a voksát; saját, bőrbarát szilikonmaszkokat gyárt, amivel hatásosan lehet védekezni a koronavírus ellen.

„Szerencsére elmondhatom, hogy nagyon hatásos a maszk, ugyanis a koronavírusnál tizenötször kisebb baktériumokat és vírusokat is kiszűr. A legnagyobb harc viszont még mindig az emberekkel van, sokan nem akarják még mindig felfogni, hogy a járvány valós veszély és kisebb terekben, nagyobb közösségekben szükség van a maszkra” – kezdte gondolatait Boglárka, akit idén átvehette az Év Széchenyi Vállalkozása Innovációs díját.

„Hatalmas megtiszteltetés volt ez számomra, ugyanis ez is egy visszajelzés arra, hogy érdemes dolgozni és egy teljesen magyar termék nem csak itthon. Jelenleg az ország nagyobb kórházait járjuk végig, maszkokat viszünk az orvosoknak, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy minél kevesebb áldozata legyen a járványnak. Remélem nyitottak lesznek erre a termékre a kórházak, ugyanis sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, mint egy sima FFP2 maszk. A világ számos pontján megállta már a termék a helyét. India, Egyiptom, Üzbegisztán, Románia… csak hogy a legfontosabb partnerországokat említsem, ahol komoly kereslet van a maszkok iránt. Az ENSZ népességi alapjával is rendszeresen együtt dolgozom. A harmadik világban még mindig komoly probléma a koronavírus elleni védekezés, igyekszem felszólalni és tenni az ügy érdekében, ugyanis ez a vírus még hosszú ideig itt lesz velünk” – mondta lapunknak a híresség.

Sokakban felmerült a kérdés, mi motiválhat egy sikeres színésznőt, modellt, valóságshow szereplőt arra, hogy üzletasszonyként minden energiáját abba fektesse, hogy az embereken segítsen? Nos, erre maga Boglárka adta meg a választ.

„Az értékteremtés motivált, szívemből szerettem volna olyat alkotni, ami erőt ad motivációt ad és inspiráló lehet másoknak. Lehet az életet átlagosan élni, nekem sose ment, mindig szerettem volna többet tenni magamért és az emberekért. Erős bennem a közösségi tudat, viccesen szoktam mondani, hogy olyan vagyok, mint a ragasztó; szeretem összekötni az embereket. Nem akartam öncélúan használni azt, hogy ismernek az emberek. Mindig is tudatosan építkeztem, nem magamnak akartam élni az életemet” – mesélte az AcNewsnak.

A mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy nő áll, viszont mi a helyzet fordítva?

„Nem szerettem volna összekeverni az üzletet a magánéletünkkel. Saját magamra vállaltam a feladatokat. A férjem lehet jobban örült volna, ha ’csak feleség’ vagyok, de ott volt bennem a tenni akarás vágya. Nagyon megértő, flexibilis férfi a párom, talán ez az egyik alapja annak, hogy egy nő sikereket érjen el az üzleti életben. Szerencsére egyre több női vezető, döntéshozó van, viszont ez még mindig egy hímsoviniszta világ. Minden nap éreztetik ezt a nőkkel az üzleti életben, olyan mintha feltétele módban léteznénk a vezető férfiak számára. Legalább 100 év, mire eljutunk oda, hogy ez ne legyen kérdés a világban. Szerintem a női vezetőknek teremtőereje van és nyitottabbak az újra. Ha már újdonság; további fejlesztésekben vagyunk a csapatommal; Csősz Botond formatervezővel, és Kállai Miklós mérnökkel. Az oxigénterápiás maszkjainkat maguk a magyar kórházak kérték és egyre nagyobb rá a kereslet, közben egy légzésterápiás eszköz fejlesztésén is dolgozunk, ami sok, súlyos állapotban lévő koronavírus beteget óvhat meg a lélegeztetőgéptől” – mesélte Boglárka.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés