ACNEWS

Játszótéri vérfürdő – Csúszda tépte fel a kislány torkát

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A kisiskolás Lexi egy játszótéren csúszdázott, amikor egy kiálló csavar elvágta a torkát.
Hirdetés
Ad image

Lexi-Mae Lafferty a Darnley Street parkban játszott a csúszdán, amikor megcsúszott és egy kiálló csavarral 12 cm hosszú, borzalmas vágást ejtett a nyakán. Azonnal kórházba szállították, ahol sürgősségi műtéten esett át.

 „Majdnem elvesztettem a kislányomat! El lehet képzelni mennyire megrázott az eset. Ártatlanul játszott a parkban a kis barátjával, amikor felmászott a létrákon a csúszdaplatóra. A tetején lévő rúdba kapaszkodott, elvesztette a fogását, és a torkát elkapta egy csavar, ami kiállt az emelvényből. 12 cm hosszú és 3 cm széles vágást ejtett a torkán. Ez azt eredményezte, hogy még aznap el kellett altatni, hogy megműtsék. Belső és külső is öltéseket is kapott” – idézi a Mirror, a kétségbeesett édesanyát Nykola Abercrombiet, aki jelentette is az esetet, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.

„Beszéltem a Stirlingi Tanáccsal a baleset kapcsán, és azóta már ki is mentek a parkba, hogy megjavítsák a csúszdát – de ez még mindig szégyen. A ’javítás’ a csavar hegyének lefűrészelése volt. Elveszíthettem volna a lányomat, és a Stirlingi Tanácsnak teljes felelősséget kell vállalnia ezért. Azt üzenem a többi szülőnek tartsák távol a gyerekeiket attól a játszótértől – ez a hely egy halálos csapda.”

A tanács szóvivője elmondta, hogy az esetet követően javításokat végeztek, és a játszóteret mostanra teljesen átvizsgálták, és biztonságosnak ítélték. A kislány túlélte a balesetet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!