ACNEWS

Curtis: háza már van, házasodni meg akar

Megvette élete első házát a rapper, szerelmével pedig komoly tervei vannak.

Hirdetés
Ad image

Megvette élete első házát a rapper, szerelmével pedig komoly tervei vannak.

Miután tavaly véglegesen szakított Curtis jó barátjával és zenésztársával, Majkával, sokan nem hitték, hogy a rapper élete valaha egyensebe fog jönni. Most azonban úgy tűnik, minden téren összeszedte magát.

Kezdetben kisebb haknikat tudott elvállalni, ám ezek annyira jól sikerültek, hogy Curtis most már csak nagy koncerteket szeretne adni, amelyben élő zenekar kíséri majd. Emellett olyan nagy nevekkel készül közös produkciókra, mint Charlie vagy Bangó Margit.

Ha ez még nem lenne elég, a magánélete is szárnyal: kedvesével Barna Judittal több éve alkotnak egy párt, és bár többször felröppent a pletyka, miszerint szakítottak, ők mégis töretlenül hisznek a szerelmükben.

Idén februárban sokan vettek észre egy csillogó gyűrűt Judit ujján, de Curtis most tiszta vizet öntött a pohárba a lánykérést illetően.

„Valentin napkor nem kértem meg a kezét. A posztjainkon a saját gyűrűje volt látható. Egyébként lesz lánykérés” – ígérte, majd azt is elárulta, mit gondol a gyerekvállalásról.

„Nem tervezünk gyereket, de ha jön, akkor jön…” – olvasható a Bors oldalán.

Curtis neve az utóbbi időben egybeolvadt Újpesttel, hiszen a rapper lelkes focidrukker. Az élete azonban ebből a szempontból is gyökeresen megváltozik.

„A magánéletem már jó ideje stabil és most anyagilag sokkal jobban állok. Jelenleg ugyanott élek, ahol eddig, bár pont ma vettem meg életem első házát, amire nagyon büszke vagyok. Maglódon fogok élni, közel a testvéremhez és édesanyámhoz és persze Újpesthez, hiszen csak tizenöt perc lesz autóval. Hatalmas kertem lesz, és persze kertészem is. Májusban költözöm majd be. Judyval költözöm majd” – jelentette ki büszkén Curtis.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés