ACNEWS

Curtis súlyos cukorbeteg édesanyja 3 órát várt a mentőre

Méltatlan Curtishez az, amit kiposztolt a FB oldalára Fotó: RTL
Méltatlan Curtishez az, amit kiposztolt a FB oldalára Fotó: RTL
Amit a mentők a kórház és a betegszállítók műveltek az idős, fájdalomtól szenvedő nénivel, arra nincs bocsánat.
Hirdetés
Ad image

A rapper a közösségi oldalán osztotta meg az egészségügyben szerzett szörnyű tapasztalatait. Mint írta, több mint három órát vártak a mentő érkezésére. De a folytatásban sem volt köszönet. Érdemes elolvasni Curtis a Facebookra kitett, alábbi írását. Abban az áll, hogy a zenész fájdalmaktól szenvedő, zavart édesanyja több mint három órát várt, mire megérkezett a mentő. De a folytatás is rémálomba illő volt. A SOTE sürgősségire szállított nénit másnap reggel 7-kor a betegszállító vitte haza. Miközben a zenész egész éjjel virrasztott, várta a kórház hívását, hogy mehet az anyukájáért. Csak éppen erről senki nem tájékoztatta Curtist, pedig megbeszélte nővérrel, hogy felhívják telefonon, ha mehet az édesanyjáért.

„Egész éjszaka vártuk a hívást hajnal 05:00 lefeküdtem és 07:50 kor újra hívtam a kórházat ahol már másik hölgy volt szolgálatban és azt mondta Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00 kor. Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához. Ahol az a kép várt, hogy Anyu szatyra felakasztva a kilincsre a pokróc a földön de Anyu sehol. Köntösben mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik ami az én kocsiban volt a tiszta ruháival, telefonjával egyetemben. Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva azt maga előtt tolva mint a járás segítő kocsija lenne sírva, kétségbeesve találtunk meg. Ismét hívtam a kórházat, hogy miért nem hívtak…”

Curtis megtudta, hogy a betegszállító cég vitte el az anyukáját. Hogy miért hagyta magára a 70 éves, mezítlábas, zavart nénit, az végképp érthetetlen. Curtis most a betegszállító cég tulajdonosát kergeti, hogy adjon magyarázatot kollégája embertelen viselkedésére. A zenész bejegyzését több mint 10 ezer ember olvasta, a nyomdafestéket nem tűrő hozzászólások jelzik az emberek felháborodását.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés