ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Daniel Ricciardo: „Egy éve kaptam egy utolsó esélyt”

Fotó: racingbulls
Fotó: racingbulls
Az ausztrál pilóta 35 éves, de annyi örömet ad a versenyzés, hogy egyelőre esze ágában sincs otthagyni a Forma-1-et.
Hirdetés
Ad image

A 35 éves ausztrál Daniel Ricciardo egy éve tért vissza a Forma-1-be, mint mondja, utolsó esélyt kapott a Red Bulltól. Az RB Formula One Team pilótája pontosan tudja, hogy a fiatalok az ülésére vadásznak, de eszébe sem jut a visszavonulás.  

„Tudom milyen ifjoncnak lenni, fiatal srácként éhesen várni a Forma-1-es lehetőségre. Én is voltam ebben a helyzetben, belülről nem is tűnik olyan régnek. Értem is, tiszteletben tartom” – árulta el Ricciardo. Hozzátette, amint úgy érzi, hogy feleslegesen foglal egy ülést, nem akar majd tovább maradni – idézte az Origo a RacingNews365.comot.

„Nem szeretném, ha én akadályoznék valakit, ehhez túlságosan tisztelem az autóversenyzői pályát – folytatta Ricciardo. – Ugyanakkor viszont egyelőre nem érzem ezt, de ha elérkezik a nap, én magam fogom kimondani. Ami engem illet, nagyjából egy éve megkaptam az utolsó esélyt, én legalábbis így vagyok ezzel. Mindent bele is adok, az ifjoncok pedig várjanak a sorukra, mert én egyelőre meg nem adnám át a helyemet.”

Hozzátette, ha pocsék eredményei lesznek, akkor távozik, de egyelőre nem érzi, hogy itt tartana. „Én nagyon őszinte vagyok magammal, nem akarnék foglalni egy F1-es helyet, ha már nem csinálnám szívvel-lélekkel. Az engem is bántana. Szóval megkapják majd a lehetőséget, de nem most.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés