ACNEWS

Darabolós gyilkostól féltette a lányát Gálvölgyi János

Horrorszilvesztere volt a komikusnak.

Hirdetés
Ad image

Horrorszilvesztere volt a komikusnak.

Szívrepesztő szilveszteri élményéről vallott Gálvölgyi János a Best magazinnak. Egyik évben, amikor a színész lánya, Eszter 16 éves volt a Malomtó Presszóban ünnepeltek. Lányának azonban megengedték, hogy osztálytársaival bulizzon éjfél után, ám a színész megpillantotta egy műkezet a kocsiban, amellyel Eszter elhajtott.

 

„Amikor elhajtottak, akkor láttam, hogy a kocsi hátuljában van egy műkéz. Rögtön elkezdtek rémképek cikázni a fejemben, biztos valami perverz sofőr, mi lesz ha feldarabolja a gyereket” – emlékezett vissza Gálvölgyi János, aki egész este keringett Budapest utcáin lányát keresve.

Mivel pontosan nem tudta a címet, volt, hogy felment egy lakásba, ahol zenét hallott. Ráadásul ott pont véget ért a Gálvölgyi Show a tévében, így a bulizók nem értették, hogy mit keres ott.

„Természetesen Esztert nem találtam meg, gyalog visszamentem Budára, aztán hazafele vettük az irányt. Reggel fél 7-ig aggodalmaskodtam, amikor Eszter jókedvűen megérkezett, a haja szála sem görbült”– tette hozzá a színművész a magazinnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés