ACNEWS

Demi Lovato csak szex közben magabiztos

Demi Lovato interjút ad a TheLadyGang podcastjében. Fotó: YouTube/TheLadyGang/Képernyőfotó
Demi Lovato interjút ad a TheLadyGang podcastjében. Fotó: YouTube/TheLadyGang/Képernyőfotó
Az énekesnő nyíltan beszélt érzéseiről, érzelmeiről és szexuális életéről egy podcastben.
Hirdetés
Ad image

„Akkor érzem magam igazán magabiztosnak, amikor szexelek. Ez azért lehet, mert annyira a jelen történéseire figyelek, hogy nem gondolkozom máson” – nyilatkozta a TheLadyGang címet viselő műsorban. A sztár az is elmondta, hogy tudja, ez nem mindenkinél működik így, valamint azt is, hogy nagyon boldog új párjával, a zenész Jutes-szal.

A 31 éves Lovato körülbelül egy éve van együtt 25 éves barátjával. Az Instagramon is rendszeresen posztolnak a szerelmükről és egészen intim fotókat is megosztanak a rajongókkal. Lovato barátja születésnapjára ezt írta: „Egész életemben rád vártam, és alig várom, hogy még sok születésnapot ünnepeljünk együtt. Te vagy az álom, ami valóra vált, és annyira hálás vagyok azért, hogy hozzám tartozol.” Jutes hasonló eufóriával válaszol: „Köszönöm, hogy ennyire szeretsz és egész nap megnevettetsz. Te vagy álmaim nője, a lelki társam, a legjobb barátom, arra vágyom, hogy veled öregedjek meg.”

Lovato elmesélte, hogy elég bizonytalan volt, amikor először találkoztak. Kapcsolatuk eleinte pusztán szakmai volt. Ám az énekesnőnek egyből megtetszett Jutes, aki zenészként abszolút támogatta őt a stúdióban, azonban Demi másfajta érzelmeket nem tudott felfedezni a viselkedésében.

„A barátnőimnek írtam, hogy: ó, istenem, most jött be ide a legdögösebb srác. Annyira ideges vagyok, mit csináljak?” – mesélte a podcastben. Kiderült, hogy csak néhány hónap után kezdtek el randizni, mert Jutes eleinte kizárólag a zenére koncentrált. Végül mindketten bevallották egymásnak az érzéseiket. Azt követően, hogy Demi és Jutes nyilvánosságra hozták kapcsolatukat, a People magazin egy bennfentest idézett, aki azt mondta: „Ez egy nagyon boldog és egészséges kapcsolat. Jutes egy nagyszerű srác.”

A magabiztossághoz visszatérve a TheLadyGang podcastben az énekesnő elmesélte, hogy a szexszel ellentétben sokkal kevésbé biztos magában, amikor turnézik. Ezt a hosszú ideje tartó bizonytalansággal és az önmagáról alkotott rossz testképpel magyarázta. „Én is csak ember vagyok, korábban evészavarral küzdöttem, a legszörnyűbb érzés színpadon állni úgy, hogy problémám van a testképemmel” – írja a 20min.ch.

„Semmit sem tudok tenni ellene. Nem mindig érzem jól magam a bőrömben, de mégis ott kell állnom a rengeteg kamera előtt. Néha azt kell mondanom magamnak: ha alapvetően hiszel azokban a szavakban, amiket énekelsz, még akkor is, ha most éppen nehéz, csak addig színlelj, amíg nem sikerül újra hinned. Ez nekem segít” – osztotta meg rajongóival a sztár.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés