ACNEWS

Dévényi Tibi bácsi felkészült a halálra – VIDEÓ

Mindenki Tibi bácsija élete olyan szép volt, mint a tündérmese, megszámlálhatatlan gyereknek szerzett boldog pillanatot.
Hirdetés
Ad image

Volt idő, amikor Dévényi Tibi bácsi egyszerre dolgozott tévésként, rádiósként és újságíróként. No és persze lemezlovasként. Nem csoda, hogy úgy elrohant az a 77 év, ami alatt – mint azt a TV2 Tényekben elárulta – egy percet sem unatkozott. Már egészen fiatalon megjelent a tévében: gyerekszínészként ismerte meg az ország. Most pedig 77 évesen még mindig saját rádióműsora van.

Tibi bácsit az adásban két fia köszöntette a szülinapja alkalmából. Kiderült, a népszerű lemezlovas szívesen unokázna már, de a fiai szerint erre még várnia kell. Addig is be kell érnie Bizsuval, a yorkshire kutyussal. Dévényi Tibor bácsi elárulta: a rádiózás mellett rengeteg fellépése is van a mai napig. És idén is ott lesz a legnagyobb hazai fesztiválokon, ami különösen nagy örömmel tölti el. Az aktív színpadi jelenléte mellett azonban kitért arra is, hogy „fel van készülve mindenre”: már megírta a végrendeletét is. – idézte a Blikk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés