ACNEWS

Döbbenetes: Majka hazatér az RTL-hez

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Az alkotó, előadó és tévés műsorvezető 16 év után visszatér ahhoz a csatornához ahonnan annak idején indult.
Hirdetés
Ad image

Majoros Péter, Majka, az RTL-hez igazol, hogy új lendülettel kezdje a közös munkát az RTL csapatán belül. A rapper-műsorvezetőt a nézők már 2024 második felében, új szerepben láthatják az RTL képernyőjén.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának. Hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén. Ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd.” – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem. Most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba. És ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – írta Majka a közösségi média oldalán.

Az RTL az elmúlt időszakban jelentős lépéseket tett azért, hogy a megváltozott magyar piaci körülmények között és a digitális versenytársak által teremtett kihívásoknak meg tudjon felelni. Innovatív és rendkívül sikeres, új és megújult műsorokat indított, mint például Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, a LegoMasters vagy a Sztárbox. Belépett a streaming szolgáltatási piacra, ahol olyan címekkel, mint A Király, Mellékhatás, Gólkirályság vagy a Valami Amerika sorozatok felveszi a versenyt a globális szereplőkkel is. Ebbe a sorba illeszkedik, hogy 2024-ben Majka, hazánk egyik legsikeresebb tévés személyisége is csatlakozik a csatorna vezető képernyős személyiségeihez.

Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban. A valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, ill. színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a HetiHetesben is. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés