ACNEWS

2024. July 22.   |   Magdolna napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Döbbenetes titkot árultak el Katalin hercegnéről

Katalin hercegné / Fotó: Shutterstock
Katalin hercegné / Fotó: Shutterstock
Néhány jellemvonása nem segíti a gyógyulását –  (Katalin) Kate Middleton kézírása betegségének kiváltó okairól árulkodik. Grafológus elemezte a karaktert a kézírásából: „A hercegnő egy földhözragadt ember”
Hirdetés
Ad image

Néhány jellemvonása nem segíti a gyógyulását –  (Katalin) Kate Middleton kézírása betegségének kiváltó okairól árulkodik. Grafológus elemezte a karaktert a kézírásából: „A hercegné egy földhözragadt ember”

Miután Kate Middleton walesi hercegnénél rákot diagnosztizáltak, eltűnt a nyilvánosság elől. Az elmúlt hat hónapban csak a Trooping the Colour parádén jelent meg. Kate nem jár ki otthonról, orvosok felügyelete alatt áll.

2020 végén egy Nyizsnyij Novgorod-i iskolás lány, aki érdeklődött az angol királyi család története iránt, megtudta, hogy levelet lehet küldeni Cambridge hercegének és hercegnéjének. Az iskolás lány kártyákat rajzolt, és boldog karácsonyt kívánt a királyi családnak. 2021 márciusában kézzel írt választ kapott.

Tatiana Kuznetsova grafológus szerint az üzeneten lévő kézírás Kate Middletoné. 

– Kívülről úgy tűnik, hogy hercegnének lenni öltözködést, bálokat, kitüntetést, jóképű herceget az oldalán, hintókat és a gyémántok csillogását jelenti – mondta Kuznyecova. – De ezzel a státusszal együtt szigorú korlátozásokat, előírásokat rónak rá, egészen a saját súlyukig. Minden szempillantásukat rögzíti a kamera – és utóbb mérlegelik. És az élet már nem tűnik olyan mesésnek.  Hercegnének lenni munka hétvégék és ünnepek nélkül. Erre a „pozícióra” nem vesznek fel hétköznapi embereket, itt nincsenek véletlenek.

Hogy milyen jellemvonásokkal rendelkezik a walesi hercegné, az a kézírásából is kiolvasható.

A grafológus szerint Kate Middleton kézírása rugalmas, dinamikus: „Ez azt mutatja, hogy empatikus, érzéki, gondoskodó, őszinte. Kate ezért tudta elnyerni a britek szeretetét. Az emberek vonzódnak az őszinteséghez. Ő valódi. Idegen tőle a szeszélyesség, a nagyképűség. Kate nem szereti a problémáit a közvélemény elé vinni, nem tűri a botrányokat és az intrikákat. Ilyen jelleme volt már mielőtt a herceg felesége lett.

Kate nem hajlamos a nagy költekezésre, a spontán döntésekre. Takarékos, tud számolni – üzleties. A mindennapi ügyekben egyszerű, nem lebeg a fellegekben. Nem hajlamos a fantáziálásra, eléggé földhözragadt ember.

Kate kézírása jobbra dől, jó a nyomása, gyors. Sima vonalak vannak a kézírásában, a sarkok-szögletek rendszeresen előfordulnak – ez azt mutatja, hogy képes úgy közelíteni a céljához, mint egy sziklamászó: kitűz egy célt, összeszedi magát, elemzi a helyzetet – és már indul is. Szüksége van az eredményekre, készen áll a nehézségekre, és képes várni a céljai érdekében. Türelme irigylésre méltó.

Most a személyes erőforrásai segítenek neki megbirkózni a betegségével. Hozzászokott az akadályok leküzdéséhez.

Vannak azonban bizonyos tulajdonságai, amelyek határozottan nem kedveznek a gyógyulásnak: ez az önmagával szembeni kritikus hozzáállás, az önmagával való elégedetlenségre, önkövetelőzésre. Ezt jelzik az apró betűk, különösen az aláírásában. Pedig a nők kézírására gyakrabban jellemzőek a nagy, kerek betűk, mint a férfiakéra. Érzelmesebbek, szociálisabbak és esztétikusabbak.

Kate élénk, érzelmes, ugyanakkor visszafogott és racionális. És ha valaki azt gondolja, hogy pszichotípusában hasonlít Diana hercegnőhöz, akkor téved. Teljesen más karakterük van, ami meg is látszik, Lady Di kézírásán.

Összefoglalva: Kate erős és edzett jellem. Gyakran kitűzött magának célokat, és el is érte azokat. Hosszú játékokat játszik, hosszú távokat bír ki. Kate mindig is a családja háta mögött állt, de most már ő maga is rászorul a támogatásukra.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés