ACNEWS

Döbbenetes végrendelet: Gina Lollobrigida nem a fiára hagyta az összes vagyonát

A 95 éves világsztár végrendeletét a közjegyző hozta nyilvánosságra, volt megdöbbenés a felolvasásakor.

Hirdetés
Ad image

A 95 éves világsztár végrendeletét a közjegyző hozta nyilvánosságra, volt megdöbbenés a felolvasásakor.

A január 16-án elhunyt színésznő csak a vagyona felét hagyta elhidegült fiára, Andrea Milko Skofic-ra. A másik felét egykori bizalmi személyi titkára kapta, a 37 éves Andrea Piazzolla, akit fiaként szeretett.

A férfi egykor ügyvédként került közel a színésznőhöz, aki jogi harcba keveredett elhidegült fiával, Milko Skofic Jr. -vel a 10 millió  eurós vagyona felett.
Ettől kezdve kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, így Lollobrigida kinevezte a ” Visi d'Arte ” cég igazgatójává, amely a színésznő hatalmas vagyonának kezeléséért  volt felelős .

2015-ben Piazzolla Lollobrigida házába költözött élettársával, Adrianával, és 2020 májusában megszületett egy lányuk, akit Ginának neveztek el. Így mindhárman továbbra is együtt éltek a színésznővel az otthonában, mintha egy nagy és boldog család lennének.

Lollobrigida soha nem hagyta ki az alkalmat, hogy megvédje egykori asszisztensét az ellene felhozott vádaktól, amelyek egy kényes bírósági ügy középpontjában állnak.

Sikkasztással vádolják, hogy megpróbálták eladni a színésznő tulajdonában lévő több mint 350 vagyontárgyat, köztük ékszereket, műalkotásokat és még luxusautókat is. A teljes összeg körülbelül 130 ezer euró lenne.

 

Különösen fia, Milko Skofic, de volt férje, a spanyol vállalkozó, Francisco Javier Rigau többször is azzal vádolták a bizalmasát, hogy kihasználta Ginára gyakorolt ​​befolyását.

A díva vagyona a  Fanpage.it által rekonstruált adatok szerint  körülbelül 10 millió eurót tesz ki az ingó és ingatlan vagyon között. A legnagyobb rész az Appian Way-i villát képviseli, ahol a filmsztár lakott, a második rész (300 és 500 ezer euró között) egy másik toszkánai ingatlanból származna . Egy másik rész (körülbelül 100 000 euró) értékes bútorokat tartalmazna , köztük bútorokat és festményeket.

A külföldön tartott 215 millió dollár nem szerepel a végrendeletben.

 A fiatal örökös így nyiltkozott a Gina Lollobrigida által rá hagyott pénzről:

„Egy centet sem veszek el, ez a pénz egy olyan alapba kerül, amely Gina művészetét világszerte ismertté teszi világ” – mondta a tévében.
 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés