ACNEWS

Dolly végleg visszavonul: „Veszem a kalapom és lelécelek”

Dolly az életműkoncertje után végleg visszavonul/fotó: wikipedia
Dolly az életműkoncertje után végleg visszavonul/fotó: wikipedia
Meghökkentő bejelentést tett a népszerű énekesnő.
Hirdetés
Ad image

Dolly 43 év után úgy döntött, pontot tesz pályafutása végére. A nevét 1980-ban ismerte meg az ország, amikor csatlakozott a Hungária zenekarhoz, majd az átütő siker mégis a három évvel később alapított Dolly Roll hozta meg számára.

Az idő sajnos elrohant, Dolly már 75 éves, ebből az alkalomból bemutatta az Off Kultúrszövőgyár színpadán előadta a legújabb dalát, a Lesz még folytatás című bulihimnuszt. Dollyt rengetegen köszöntötték 75. születésnapja alkalmából, majd a Borsnak elmondta: nagyon nagy árat fizetett a sikerért.

„Rengeteg mindenről lemondtam. Az az igazság, hogy 1980 óta egyetlenegyszer volt egy 12 napos szabadságom, máskor soha… Ez idő alatt szép sorban elmaradtak mellőlem azok az emberek, akik barátoknak mutatták magukat, de valójában nem voltak azok” – mesélte Dolly.

„Sokszor megbeszéltük, hogy na majd a jövő héten találkozunk, de nyilvánvalóan mindig közbejött egy buli és nekem mindig az volt az első. Aki pedig ezt nem értette meg, az valójában nem volt az én barátom. Akik megmaradtak, ők tudták, hogy mit vállalnak.”

Dolly bejelentette: jövő év végén életmű koncertet ad az Arénában, aztán végleg visszavonul a színpadtól.

„Veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát” – szögezte le.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés