ACNEWS

Domaszéki lányok diadala: „szépségkirálynők lettünk Burgasban”

Miléna és Jázmin most Dubajba készül, hogy onnan is elhozza a legszebbnek járó koronát Fotó: Facebook
Miléna és Jázmin most Dubajba készül, hogy onnan is elhozza a legszebbnek járó koronát Fotó: Facebook
A magyar testvérpár holtversenyben hozta el a legszebbnek járó koronát a burgasi nemzetközi gyermekszépségversenyről.
Hirdetés
Ad image

A 12 éves Jázmin és húga, a 7 esztendős Miléna sosem felejti el az idei nyarat. Egy Szeged melletti, apró falucskából, Domaszékről az esélytelenek nyugalmával indultak el Burgasba, a nemzetközi gyermekszépségversenyre. De amikor hazaindultak, már nem ugyanazok a gyerekek voltak. Hanem szépségkirálynők.

„Kora este lett, mire a 11 órás, fárasztó autóút végén megérkeztünk Burgasba. A férjemmel, Szabolccsal azt se bántuk, hogy a gyerekek a tengerparton beszaladtak a hullámok közé, és csurom vizesek lettek” – mesélte az AcNews-nak a gyerekek édesanyja, Rippné Sikula Angéla.

Miléna és Jázmin ebben a ruhában elvarázsolták a zsűrit és a közönséget Fotó: Facebook

Másnap a Little Miss Hungary ügynökség versenyzői, Jázmin és Miléna a Tehetségvár színpadán megtanulta az angol nyelvű bemutatkozást, és a koreográfiát. Este pedig eljött a nagy megmérettetés ideje.

Tengerparton ünnepelt a család

Számtalan országból, szebbnél-szebb kislányok a saját népviseletükben léptek a világot jelentő deszkákra. Előbb Jázmin, később pedig Miléna bemutatkozása is tökéletesre sikerült, hibátlanul lejtettek végig a színpadon.

Majd az eredményhirdetésen jött a nagy meglepetés. A magyar testvérpár – Ripp Jázmin és Ripp Miléna – holtversenyben – megnyerte a királynőnek járó koronát.

Mindketten vastapsot és díszes fejéket kaptak, miközben édesanyjuknak könnyektől csillogott a szeme. Utána a domaszéki család kivonult a tengerpartra ünnepelni, a lányok koronával a  fejükön nem kis feltűnést keltve önfeledten szaladgáltak a vízben.

„Az volt életem egyik legszebb napja. A férjemmel, Szabolccsal együtt láthattam a lányaim fergeteges sikerét, felhőtlen a boldogságát” – emlékezett Angéla.

Dubajban várja az újabb korona

Hazaérve Jázmin néhány barátnőjével megosztotta kamaszkora legszebb nyarának emlékeit. Amiben helyet kapott a királynői koronája, illetve a másik burgasi szépségversenyen elért udvarhölgyi címért járó elismerés is. Persze, Jázmint már észreveszik a fiúk is. Húgát, Milénát egyelőre csak buliba, zsúrra hívják, ahol a humorának hála, mindig ő van a középpontban.

Ha Miléna felébred, az első pillantása mindig a koronára esik Fotó: Facebook

„Úgy tervezzük, legközelebb az őszi szünetben Dubajba megyünk egy hasonló nemzetközi szépségversenyre. Épp november 1-én leszek 12 éves. Úgy vélem a legszebb szülinapi ajándék az lenne, ha újra holtversenyben nyernénk meg a legszebbnek járó koronát” – osztotta meg titkos gondolatát lapunkkal Jázmin.

Ha Miléna fel szeretné idézni a burgasi emlékeket, elég a szekrényén őrzött koronájára pillantani. Hogy meddig tart a láz, a lelkesedés a kifutó iránt? Fogalma sincs. De annyit elárult: nővérével együtt egyelőre mindennél jobban imádja a bemutatók, a szépségversenyek világát, a fotós műtermek hangulatát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés