ACNEWS

Donald Trump pokolba küldött mindenkit karácsonykor

Donald Trump Fotó: Unsplash
Donald Trump Fotó: Unsplash
Az Egyesült Államok korábbi elnöke Bidennek és a többi politikai ellenfelének küldte az igencsak „meghitt” karácsonyi üzenetet.
Hirdetés
Ad image

Donald Trump a saját közösségi oldalán, a Truth Socialon (mivel a többiről már letiltották) írt ki az ünnepek alatt egy igencsak nyers üzenetet. Írásában a korábbi elnök több embert is azzal vádolt meg, hogy el akarják pusztítani a nemzetet, és azt kívánta nekik, hogy rohadjanak meg a pokolban.

„Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, beleértve a Korrupt Joe Biden egyetlen reményének, a Megzavarodott Jack Smithnek is. Ugyanígy boldog karácsonyt kívánok a Világ Vezetőinek, akik között vannak jók és rosszak. De egyikük sem olyan gonosz és beteg, mint azok a gengszterek, akik a mi országunkban vannak az ő nyitott határaikkal, az inflációval, az afgán megadásukkal, az új zöld átveréssel, a magas adóikkal, nem létező energiafüggetlenségükkel, a Woke hadsereggel. Oroszország/Ukrajna, Izrael/Irán, minden elektromos autós elmebajukkal, és még sok minden mással, amivel el akarják pusztítani az egykoron nagyszerű USA-t. Rohadjanak mind a pokolban. Boldog karácsonyt”- írta ünnepi gondolatait Donald Trump.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés