ACNEWS

2024. July 06.   |   Csaba napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Döntöttek Marco Rossi sorsáról

Napok óta folynak a találgatások arról, hogy marad-e Marco Rossi a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Végre itt a hivatalos döntés.
Hirdetés
Ad image

Sokakban felmerült a kérdés az Európa-bajnokság után, hogy vajon Marco Rossi folytatja-e munkáját szövetségi kapitányként. Az MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) elnöke, Csányi Sándor a napokban egyeztetett a kapitánnyal, és a szövetség töretlen bizalmáról biztosította. „A magyar válogatott előtt álló következő feladat a Nemzetek Ligája idén őszi küzdelmeinek, majd pedig a vb-selejtező sorozat sikeres megvívása. Melyeket az MLSZ és az elnökség maximális támogatása mellett Marco Rossi szövetségi kapitány irányít majd.” – jelentette be az MLSZ elnöke.

A szövetségi kapitány válaszul megköszönte a támogatást. Jelezte, hogy az Eb-n történtekből le kell vonniuk a tanulságot, és ez alapján kell megkezdenie a csapatnak a felkészülést az őszi Nemzetek Ligája mérközésre. „Németországban megtörtént az Eb lezárása, amelyre a továbbjutásról való lecsúszás miatt érzett csalódottságunk ugyan rányomta a bélyegét, de semmi drámai nem történt. Nem is volt kétséges, hogy a munkát folytatjuk! Számtalan nagyszerű eredményben volt részünk együtt, így nem is kérdés, hogy újabbak elérése a célunk. Ahogy a szlogenünk is mondja: csak együtt.” – idézte Marco Rossit az MLSZ.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés