ACNEWS

Dopeman újra összeütne Majkával, de csak jó pénzért

A rappernek ugyan már nincsenek ellenérzései Majkával szemben, ha arra kerülne sor, újra ringbe szállna vele.

Hirdetés
Ad image

A rappernek ugyan már nincsenek ellenérzései Majkával szemben, ha arra kerülne sor, újra ringbe szállna vele.

Nemrégiben kiderült, hogy a Sztárbox harmadik évada  az idén ősszel újra az RTL képernyőjére kerül, a szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ – és Európa-bajnok lesz.

Annak idején  rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését. A legemlékezetesebb talán az volt, amikor az akkor egymást csúnyán savazó Majka és Dopeman ütött össze.

Éppen ezért voltunk kíváncsiak arra, hogy most 2023-ban újra megvalósulhatna-e egy ilyen meccs. Mint kiderült, Dopeman, már nincs haragban Majkával, sőt, már-már baráti a viszonyuk.

„Érdekes ez a felvetés, mert pont a minap találkoztam Majkával az edzőteremben. Én pont zsákoltam, ő pedig erősített. Aztán egy ponton odajött hozzám, és kedvesen elbeszélgettünk. Tudja, hogy én már nem vagyok indulatokkal felé, és bízom benne, hogy ő sem az enyémben. Sokan azt várnák, hogy vérgőzös aggyal ráugrom, de aki kicsit is ismer tisztában van vele, hogy én már nem itt tartok az életben” – mondta az AcNewsnak Dopeman, aki ennek ellenére, ha úgy adódna, szívesen megmérettetné magát Majkával.

„Nincs már bennem törlesztési vágy, nem akarok bosszút állni. De ha rendesen meg lenne rendezve egy sportverseny, és a matek is jó lenne, tehát kifizetnék, nem lenne ellenemre a meccs. Nem vagyok már fiatal, de még karban tartom magam, 20 éve bokszolok így nyitott vagyok a lehetőségre. Egy zenei együttműködésnek viszont jobban örülnék, mint a verekedésnek” – mondta lapuknak a rapper, aki utána nevetve hozzátette: a meccs előtt biztos bedobná a saját márkás üdítőjét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés