ACNEWS

Dráma a Duna-parton: meghalt az összevert édesapa

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Napokig haldoklott a kórházban a 31 éves Márton, akitől rablógyilkosa a Művészetek Palotájánál 600 forintot vett el.
Hirdetés
Ad image

A három gyermekes Márton gyanútlanul sétált barátnőjével a Duna-parton. Négy támadója a semmiből tűnt fel. Egyikük a pénzét követelve ütötte a férfit.

„Az öcsém hetente kapta a fizetését, 80 ezer forintot. Azt gondolhatták, hogy a pénzt magánál tartja, de tévedtek, mert csupán 600 forintot tudtak tőle elvenni. Ennyiért kellett meghalnia – magyarázta  Borsnak a gyászoló nővér, Krisztina. – Néhány év eltéréssel az édesapánkat és az édesanyánkat is elvesztettük. Azóta Marci szinte engem tekintett az anyjának. Minden problémáját velem osztotta meg. Nem tudom elfogadni a halálát.”

Mártont súlyos fejsérülésekkel, kómában szállították a Honvéd kórházba, ahol egy hétig küzdöttek az életéért. Napokig gép lélegeztette, végül a szervezete feladta.

„Napok óta agyhalott volt… Az orvos nagyon tapintatosan, de egyértelműen megmondta, hogy a fivérem a földi életet elhagyta, már csütörtökön megmondták, hogy valószínűleg csak 48 órája van hátra. Elbúcsúztunk Marcitól” – mondta megtörten az áldozat nővére.

A budapesti rendőrök elfogták a családapa gyilkosát, a bíróság pedig letartóztatta. Ha bebizonyosodik a bűnössége, 20 év fegyházban letöltendő szabadságvesztés vár rá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés