ACNEWS

Dráma a Sztárban Sztár leszek! forgatásán: Azonnal orvos kellett az egyik szereplőnek

A fiatal énekesnőt tüdőpanaszokkal vették kezelésbe.

Hirdetés
Ad image

A fiatal énekesnőt tüdőpanaszokkal vették kezelésbe.

Súlyos állapotban hagyta el vasárnap este a TV2 Sztárban sztár leszek! színpadát Urbán Edina. Az ifjú tehetség az előadás után ugyanis a tüdejét fájlalta, ezért azonnali orvosi segítségre volt szüksége. Tóth Gabi a műsorban mondta el, hogy Edina fellépése az utolsó pillanatig kérdéses volt az állapota miatt. Végül a torokfájás és a rosszullét ellenére is sikerült lenyűgöznie a zsűrit, így továbbjutott, ám nem gyógyult meg.

Edina a Borsnak árulta el, hogy a fellépés alatt az adrenalin segített neki, ám amikor lejött a színpadról, érezte, hogy valami nincs rendben. Hétfő reggel első dolga volt felkeresni egy orvost, aki elmondta neki, hogy nem fázott meg, nem is vírusos megbetegedés miatt vannak a tünetek, hanem egy komoly allergia miatt.

„Még nem tudni, pontosan mire vagyok érzékeny, de ettől fáj a torkom és a kelleténél többet tüsszögök is. Kaptam gyógyszert és inhalálni is kell. Szerencsére az allergiagyógyszer nem álmosít, így jól tudok koncentrálni a próbákon” – mondta Edina, hozzátéve: a hangja még nem az igazi, de délutánra mindig sikerül bemelegítenie a hangszálait.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés