ACNEWS

Dráma a Sztárboxban: Kabát Petivel felmosta a padlót Rácz Jenő

Kabát Peti hősként küzdött a nála sokkal jobban bunyózó Rácz Jennővel szemben Fotó: RTL
Kabát Peti hősként küzdött a nála sokkal jobban bunyózó Rácz Jennővel szemben Fotó: RTL
Egy ország sajnálta az egykori focistát, akit a sztárséf brutálisan padlóra küldött, majd össze-vissza puszilgatott.
Hirdetés
Ad image

Orvost kellett hívni Kabát Petihez az RTL Sztárbox című műsorában, a második menetben. Vasárnap este olyan verést kapott, amitől megdermedt a levegő a ringben. Azzal kezdődött az egész, hogy Kabát Peti nem volt rá felkészülve, hogy a barátja ennyire komolyan veszi a bunyót. Az első menetben eleinte elszaladt Rácz Jenő elől, majd végül ő is rendesen beleállt a meccsbe. Röpültek a pofonok a gongig. Aztán jött a második menet. A sztárséf jobbegyenese letaglózta a focistát. Kabát Peti hosszú másodpercekre elveszítette az eszméletét, majd magához térve azt sem tudta, merre van előre. Eközben a felesége, Róka Adri tőle egy méterre térdre borulva zokogott a ringben.

Mikor a focista végre felállt, és megszólalt, azt őrjöngve ünnepelte az aréna. Kabát Peti sportszerűen megköszönte a közönségnek a szurkolást. Elismerte a vereséget, és gratulált Rácz Jenőnek a győzelméhez.

Kabát Peti mérkőzése előtt igazi cicaharcot láthatott az ország, amikor a gyönyörű, törékeny Szabados Ági csapott össze Janicsák Vecával. Négy meneten át osztották egymásnak a pofonokat. Veca fejét leszegve ment előre, de az RTL Reggeli bájos műsorvezetője is bátran beleállt az adok-kapokba. De ez nem volt elég a győzelemhez, végül az énekesnő kezét emelte magasba a bíró.   

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés