ACNEWS

Dráma Gelsén: bosszúból fölgyújtotta Dani a családja házát

Fruzsiék háza lakhatatlan, talán újjáépítheti a gyerekek életét Fotó: Fruzsina
Fruzsiék háza lakhatatlan, talán újjáépítheti a gyerekek életét Fotó: Fruzsina
Elmenekült az édesanya családjával a féltékeny párja elől, aki eszét vesztve bosszúból fölgyújtotta a házat.    
Hirdetés
Ad image

A botrány akkor tört ki, amikor Zala vármegyei Gelsén élő Fruzsina párja, Dani egy baráti összejövetelen kínos féltékenységi jelenetet rendezett. Emiatt az asszony menni kényszerült, de az élettársa az utcán sem hagyta békén. Rátámadt és életveszélyesen megfenyegette Fruzsit. Aki úgy vélte, a halállal., leszámolással fenyegetőző férfi eszét elvette a féltékenység. Ezért hazaérve két gyermekét és négy testvérét felébresztette, majd kimenekítette a házból. Nem sokkal később Dani ámokfutásba kezdett, felgyújtotta a család házát. Majd kijózanodva elmenekült. Pár órán belül elfogták a rendőrök, azóta a bíróság letartóztatta.

„Hálával tartozunk mindenkinek, hiszen kaptunk egy önkormányzati lakást, és mindent, ami a túléléshez kell. Még ma is látom magam előtt Dani arcát, biztos, hogy bosszút akar majd állni rajtam!” – magyarázta Fruzsi a történteket a Ripostnak. Az asszony akkor vette magához a testvéreit, amikor édesanyjuk elhagyta őket, azóta ő neveli mindegyiket. A család már most retteg attól, hogy  a bíróságon újra találkozniuk kell azzal a férfival, aki tönkretette az életüket.

Amikor a nagybeteg, mindössze 10 éves kislány, Zoé a testvéreivel meglátta a leégett otthonát, leírhatatlan fájdalom ült a gyerekek arcára. Az összes játékuk, ruhájuk, könyvük a lángok martalékává vált. A kormos falak, a füstölgő gerendák, a romok látványa örökre velük maradt. Álmukban is gyakran visszatér. Fruzsi tavaszra megpróbál új otthont varázsolni a szükséglakásból, ami segít a gyerekeknek elfeledtetni az átélt fájdalmat.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés