ACNEWS

Dráma szilveszter este: meghalt egy lakó a ferencvárosi tűzben

Fotó: pxhere
Fotó: pxhere
Hiába rohantak a mentők és a tűzoltók a lakástűzhöz, esélyük sem volt megmenteni a tragikus sorsú ember életét.
Hirdetés
Ad image

Meghalt egy ember az év utolsó napján Budapesten, a IX. kerületben, ahol vasárnap este kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása. Öten el tudták hagyni az épületet, de az egyik lakó bent maradt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A fővárosi tűzoltók hamar megfékezték a lángokat, azonban a Thaly Kálmán utcai lakás egy szobája teljesen kiégett. Egy embert holtan találtak a lakásban, a lángok keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

Szilveszter éjjel a Tolna vármegyei Pálfán is kigyulladt egy többszintes ikerház földszinti lakrésze, amely a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett. A lángokat sikerült időben megfékezni, így a tűz további lakásokra már nem terjedt tovább. A kigyulladt lakásban egy ember tartózkodott, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. Zsámbokon, az esti órákban egy családi ház szobájában ágy gyulladt meg. A tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem volt, egy idős ember vesztette életét, feltételezhetően a tűz során kialakult füst miatt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés