ACNEWS

Drónokkal keresik a lövöldöző iharosberényi férfit

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A rendőrség lezárta Iharosberény egy részét ma reggel egy rendőri intézkedés miatt. Ezt azonban egy férfi nem viselte jól. A rendőrökre támadt.
Hirdetés
Ad image

Iharosberényben egy férfi, akit a rendőrök igazoltatni szerettek volna, erősen ellenszegült a hatóságoknak. Bár pontos információkat nem tudni, de a falusiak úgy vélik, hogy a támadó korábban drogügybe keveredett. A rendőrök ezért szállhattak ki hozzá. Többen arról számoltak be a sonline.hu-nak, hogy lövöldözés tört ki a lezárt területen. Egyesek pedig egyenesen azt állítják, hogy a férfi lábon lőtte az egyik rendőrt a csetepaté közepette.

Mentő is érkezett a házhoz, hogy elvigye a férfi édesanyját. Azt azonban nem tudni, hogy a nő rosszul lett, vagy ki kellett szabadítani a fia fogságából, miután az robbantással fenyegetőzött. Egyes hírek szerint a férfi kicsúszhatott a rendőrök markából. Ezt a szemtanúk arra alapozzák, hogy faluszerte rendőri drónok szállnak az égen.

Kovács Katalin főügyészségi katonai ügyésztől annyit tudott meg a lap, hogy eljárást indítottak a férfi ellen. Egy másik forrás állítása szerint haláleset nem történt, csak az intézkedés volt némileg problémás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés