ACNEWS

Dudás Miki terített: megcsalták egy autómosó sráccal

Fotó: RTL
Fotó: RTL
A világbajnok kajakozó a közösségi oldalán teregette ki a szennyest a családjáról, mert elege lett a támadásokból.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő dolgot állít Dudás Miki a feleségéről, akivel jelképesen felmosta a padlót a közösségi oldalán. Mikinek elege lett Ivett hűtlenségéből, aki egy autómosó sráccal csalta meg. Mégis őt tartják hűtlennek. Úgy érezte, meg kell védenie magát. Erről a következő sorokat írta a 24 óráig elérhető Insta-storyban.

„Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik, sajnos annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek Rólunk. Én ezt nem szeretném”.

Miután a sztárpár feltűnt az RTL 2020-as Nyerő Páros műsorában, kiderült, hogy Dudás Miki nem volt éppen a hűség mintaképe. A házaspárnak a kislányuk, majd a kisfiuk  születése után is voltak hullámvölgyeik. Két éve novemberében arról szóltak a pletykák, hogy Dudás Miki elköltözött hazulról. 2023-ben már a felesége, Szigligeti Ivett távozott a gyerekekkel az új, közös otthonból a szüleihez. Ugyanabban az évben, szeptemberében pedig a világbajnok kajakozó az Instagramon jelentette be: kilenc év és két gyerek után külön utakon folytatják az életüket Csakhogy közben rendbejöttek… ám most ismét kiderült, hogy annyira mégsem…– írta a Femina

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés