ACNEWS

Dühöng a net: Van egy papírzsepid? Itt egy 500 eurós… – VIDEÓ

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Joggal vívta ki mindenki haragját az interneten a lottónyertes pár. Undorító dolgot tettek a pénzzel mindenki szeme láttára.
Hirdetés
Ad image

Egy fickót, aki hatalmas lottónyereményt nyert, közutálat tárgya lett, miután vírusként terjedt el egy videó, amelyen barátnője a pénzbe fújja az orrát.

Kursat Yildirim 10,3 millió eurót, (4 milliárd forint) nyert a németországi lottón. A videón látható, amint a rendőr barátnője, egy 500 eurósba, átszámítva 200 000 forint értékű bankjeggyel fújja az orrát miközben úgy tesz, mintha szomorú lenne.

A lány azt mondja: ” A világ olyan gonosz velem. Mindenki idegesít. Az internet utál engem! Van egy zsebkendőd?”

A pasi ekkor előhúz a zsebéből egy bankjegyet, és átnyújtja neki, amivel aztán letörli a könnyeit és belefujja az orrát. A 36 éves nő azt mondja: „Köszönöm. Ez annyira szomorú”.

Ezután zsebre vágja a bankjegyet, miközben a férfi tréfásan könyörög neki, hogy hagyja abba a sírást. Azzal folytatja: „Kérek még egy zsebkendőt, édesem. Kérlek, folyik az orrom, köszönöm.” Újabb hatalmas bankjegyet vesz elő, és ismét megtörli az arcát.

A felvétellel azokat az online gyűlölködőket akarta nevetségessé tenni, akik kritizálják őt, amiért alig 13 hónappal a nagy nyeremény után elszórta lottóvagyonának hatalmas részét. De csak még több dühöt váltott ki – írja a DailyStar.

A lottónyertes 450 ezer eurót költött egy V8-as Ferrari 448-ra, majd további 205 ezer eurót költött egy Porsche Turbo S Cabriolet-re, emellett luxuslakásokat, ajándékokat adott a barátainak és a családjának, valamint dizájner ruhákat vásárolt.

Olyan luxusáruházak dizájner óráira is költött, mint a Rolex, a Prada, a Gucci és a Versace, valamint pazar lakásokra Németországban és Isztambulban. A német médiának adott interjújában elárulta, hogy színészként akar új életet kezdeni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés