ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Dühöng Varga Viktor, nem engedik vissza az otthonába

Fotó: Varga Viktor
Fotó: Varga Viktor
A kerületi önkormányzat az énekest akarata ellenére úgy próbálja megvédeni, hogy nem engedi vissza az otthonába.
Hirdetés
Ad image

Varga Viktor dühös, mert az önkormányzat nem engedi vissza az árvíz sújtotta otthonába, mondván, az veszélyes. Csakhogy az énekes szerint nincs itt semmiféle veszély, félméteres a vízállás, ő meg tudja védeni magát.

„Nem vagyok jól, nem akarnak minket hazaengedni. Ezt el kell intéznem valahogy – dohogott az énekes a Borsnak. – Eljöttem otthonról egy szál edzőruhában edzeni, és most itt vagyok, hogy nem mehetek haza. Mert a kerületi önkormányzat úgy rendelkezett, hogy nem biztonságos, és meg akarnak védeni minket. Csakhogy szerintem nincs itt semmiféle veszély, félméteres a vízállás, és nem mehetek be, értetlenül állok a dolog előtt. Eddig ilyenre még nem volt példa soha. Ezt most találták ki, eddig bármikor hazahajózhattam. Mindenkinek van kenuja, aki ezen a területen lakik. Úgy járunk dolgozni, hogy átkenuzunk, utána pedig beszállunk a kocsiba” – mondta a lapnak Varga.

Aki ártérre építkezett, így már harmadszor kell szembenéznie az időjárás viszontagságaival. Idén nem sok ideje volt, hogy mentse, ami menthető, ugyanis mindössze pár óra leforgása alatt elérte a házát a megáradt Duna. „Ide szerveztünk most egy gyűlést és idehívtunk egy tévéstábot is. Megpróbálunk kiokoskodni valamit, de nem tudom, mi lesz belőle. Nekem ez az életem, ezzel nincs semmi probléma. Gond akkor van, ha elkezdenek korlátozni. Engem nem kell megvédeni, sem másokat, akik itt élünk. Mi ezt választottuk. Tudtuk, hogy mivel jár ez” – magyarázta az énekes.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés