ACNEWS

2024. September 14.   |   Roxána, Szeréna napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Dühöngenek Zámbó Jimmy rajongói a gagyi emlékkoncert miatt

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Dühöngenek a rajongók a Boglári Szüreti Fesztiválon rendezett, színvonaltalan Zámbó Jimmy emlékkoncert miatt.
Hirdetés
Ad image

Zámbó Jimmy rajongói őrjöngenek a Boglári Szüreti Fesztivál gagyira sikeredett emlékkoncertje miatt. Pedig a Király dalait Zámbó Árpi énekelte, mégis őt savazzák a legjobban. Ennek oka, hogy a koncert színvonala méltatlan volt a Király emlékéhez. A Boglári Szüreti Fesztivál osztott meg egy videót saját Facebook-oldalán, ahol a Zámbó Jimmy emlékkoncerten Árpi énekli a Kiráy dalait.A zene melletta kivetítőn a legendás énekesről vetítettek régi, nagy koncert jeleneteket, mindenki kedvenc nótája elhangzott legalább egyszer. Bár sokan látták a videót és több, mint hétezer lájk van rajta, a kommentelők nem érezték azt, hogy a koncert színvonala megfelel a legsikeresebb magyar énekes emlékének.

A kommentelők közül többen úgy vélik, nem ez a helyes útja, hogy megemlékezzenek a legendáról, sőt egyenesen méltatlan Jimmy emlékéhez. Sokak szerint abban nincs semmi megemlékezés, ha Árpi félplayback-ben énekli a számokat – írta  Bors. „Még a háttérbe vetített videóval sem sikerült szinkronba hozni a dolgokat. Azt hiszik néhányan, hogy az emberek hülyék és bármit bevesznek… Ez már szégyen, amit művelnek az emlékével” – írja egy kommentelő. De sokan mások is hasonló véleményt fogalmaztak meg. „Sajnos azt kell írjam erre, hogy ez a család Jimmy halálából hasznot húz még ilyen hosszú távlatban is” – szögezte le véleményét egy hozzászóló, míg sokan egyenesen kikeltek magukból. „Élősködtök Jimmy nevén!”– fakadt ki egy véleményező.

A sok felháborodott bejegyzés már a fesztivál rendezőinek is kínos volt, kénytelenek voltak reagálni. „Minden korosztályra gondoltunk és ezt kérjük tiszteletben tartani. Nincs helye a mocskolódásnak és a káromkodásnak” – írták.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés