ACNEWS

Dupla dinamit: eladó Button és Villeneuve lakóautója

Fotó: autotrader.co.uk
Fotó: autotrader.co.uk
Kalapács alá került a „The Icon”
Hirdetés
Ad image

Az F1-es versenyzők régebben gyakran éltek lakóautókban a szezon alatt, hiszen akkor a versenyek nagy része Európában zajlott. Most akciós áron, mintegy 39 millió forintért dobták piacra az egykori világbajnok, Jenson Button luxus Newelét. Érdekesség, hogy a „The Icon” névre keresztelt csoda eredetileg egy másik Forma-1-es legenda, a szintén világbajnok Jacques Villeneuve birtokában volt.

Kifejezetten a kanadai számára tervezték és építették 1998-ban, egy évvel azután, hogy megnyerte a Forma-1-es világbajnokságot. Bemutatásakor a „The Icon” lett az első olyan lakóautó, amelynek értéke meghaladta az 1 millió dollárt (354 millió forint) – írja a thesun.co.uk.

A régi, 1 millió dolláros értékbecslés ellenére most egy szerencsés F1 rajongó a korábbi értékének közel tizedéért szerezheti meg az Autotraderen.

Fotó: Autotrader

A hangulatos, piros lakóautóban akár négy személyt is el lehet szállásolni, továbbá teljesen légkondicionált. A hideg téli hónapokra felkészülve központi- és padlófűtéssel is rendelkezik. A lakóbuszhoz tartozik egy teljesen berendezett terasz, szabadtéri ülőhelyekkel.

A 46 négyzetméteres lakóautó rendelkezik konyhával, beleértve a mikrohullámú sütőt, a hűtőszekrényt és a fagyasztót, valamint egy étkezőasztalt is.

A lakóbuszban négy ágy is található, valamint felszerelték wifivel, míg a nappaliban egy 42 hüvelykes plazma TV található. Tulajdonosa rengeteg ruhát vihet magával, hiszen egy gardróbszekrény is található a fedélzeten. A tisztítóban sem kell majd megállniuk, mivel mosógép és szárítógép is van az Icon-ban. Az pedig természetes, hogy fürdőszobával is rendelkezik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés