ACNEWS

Durva vádak érték Balázs Klárit

Korda György feleségét, azzal vádolták, hogy agyonhajszolja a férjét.

Hirdetés
Ad image

Korda György feleségét, azzal vádolták, hogy agyonhajszolja a férjét.

Ugyan már 82 éves a táncdalénekes, de a feleségével, még mindig nagyon aktív életet él. nemrégiben például arról írtunk, hogy egy egész éjszakát átmulatoztak. Mostanában azonban páran azzal vádolták meg a feleségét, Balázs Klárit, hogy agyonhajszolja a férjét, minden energiáját kifacsarja, csakhogy elég pénzük legyen.

„Sokszor kapok olyan megjegyzéseket a Facebook-oldalunkon, hogy én hajtom őt, forszírozom, nekem semmi pénz nem elég. Azt üzenem nekik, hogy ez réges-régen nem a pénzről szól, neki ez egy életelixír! Van egy csoport, akik üldöznek engem, a férjem régi rajongói, akiktől 41 évvel ezelőtt elvettem Korda Györgyöt. A sok bántás mögött az ő boldogtalan életük áll. Nem látják, hogy azért sikeres az életem, mert tisztességes és a becsületes vagyok” – panaszolta a Borsnak Klárika.

Az énekesnő szerint, sokan azt várják el, hogy ilyen korban már csak otthon üljenek és tévézzenek. Úgy gondolja, bármit csinál, betámadják.

„Ha egyszer végigmennék valakivel az utcán, vagy beülnék egy idegennel egy kávézóba, már másnap hírbe hoznának. Még egy üzleti megbeszélésre sem ülök le senkivel csak otthon, mert tudom, milyenek az emberek. Nem adok támadási felületet senkinek! Nincs fogás rajtam. A rajongók látni akarják Gyurit, találkozni akarnak vele, velünk, hiszen összeforrt a nevünk. Akkor tennék jót, ha őt lebeszélném róla, hogy nekünk már ez nem való? Ezzel csak ártanék neki! Az én férjem 82 évesen letagadhatna húsz évet, és erre büszke vagyok. Törődök vele, odafigyelek rá. Persze, hogy irigyek, de csak a jó természetemre, a kitartásomra és a hűségemre lehetnek.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés