ACNEWS

Durván beleálltak Jolly-ba! – Kiállt az igazáért a mulatós énekes

Magyarország legnagyobb streamere osztotta ki a barátaival a mulatós énekest élő adásban. Több ezer ember volt fültanúja, hogy milyen lekicsinylő hangnemben beszéltek Jolly munkásságáról, aki reagált a történtekre.

Hirdetés
Ad image

Magyarország legnagyobb streamere osztotta ki a barátaival a mulatós énekest élő adásban. Több ezer ember volt fültanúja, hogy milyen lekicsinylő hangnemben beszéltek Jolly munkásságáról, aki reagált a történtekre.

Zsoze atyát már többen is ismerhetik, hiszen jelenleg ő a legnézettebb magyar streamer (olyan játékos, aki az interneten élőben mutatja, ahogy játszik) a Facebook felületén, és napi rendszerességgel közvetíti, ahogy a barátaival jól szórakozik. Ezen kívül nemrégiben saját energia- és üdítőitalt adott ki, és nyitott egy saját szórakozóhelyet Budapest belvárosában. Kétség kívül ő az egyik legnépszerűbb internetes arc már évek óta. Nemrégiben indított egy beszélgetős műsort is Botkaszt néven, ahol a jól megszokott csapatával dolgoznak fel különböző témákat.

A legutóbbi alkalommal volt egy olyan szegmens, amikor lopott zenei alapokról esett szó, és csakhamar előkerült Tarcsi Zoltán, azaz Jolly neve. A srácok éppen arról beszélgettek, hogy annak idején Zsozeatya is csinált egy paródiazenét az akkor nagyon menő Despacito című számról, amit aztán Jolly kirakott az oldalára egy eléggé ledegradáló szöveg kíséretében.

„Azt mondták, hogy a Jollynak, pedig Ricky Martin nyúlta le a számát” – vetette fel nevetve az elején az egyik műsorvezető, akit Jokernek hívnak, amire Zsozeatya rákontrázott.

„Biztos azért, mert Ricky Martin pörgeti a Jolly lejátszási listákat… figyeljetek, én egyszer csináltam egy Despacito paródiát, és megosztotta ezt a Jolly és azt mondta ’milyen szánalmas, ez a zene megalázása’. Majdnem odakommenteltem, hogy ’figyelj már, én ezt poénból csinálom, de te megcsinálod amúgy is’. De ne ekézzük ennyire szegény Jollyt, mert nem szabad… de jókat röhögtem rajta anno. Kitette a posztot, és be lehetett lőni a hozzászólók között a 40 és 60 közötti asszonyokat, ahogy kommentelik mekkora sz@ar, amit csinálok” – tette hozzá nevetve a videós.

Lapunk ezek után felkereste Jollyt, hogy megkérdezzük tőle, emlékszik-e az esetre, illetve hogyan érinti őt, hogy ilyen szinten kifigurázták őt, a munkásságát, és a rajongóit.

„Nem foglalkozom vele. Igen vannak rajongóim az idősebb és a fiatalabb korosztályból is, és büszke vagyok rá. Nem ismer engem az az ember, nem volt egy koncertemen sem. Ha valami baja van velem, akkor álljon elém. Nekem annak idején maga az eredeti kiadó engedélyezte a feldolgozást” – reagált az AcNewsnak Jolly.

A mulatós sztár egyébként nemrégiben érkezett vissza az Egyesült Államokból, ahol több hetet eltöltött egy turné keretében.

„Nagyon jó volt kint Amerikában magyar közönség előtt fellépni. Három hetet töltöttünk ott, és öt állomásunk volt a turnén. Jó hangulat volt a koncerteken, szívmelengető érzés volt, hogy ilyen távol is szeretnek és elismerik a munkámat. Na, ezek a nagy dolgok. Zsoze ezt nem mondhatja el magáról. Majd akkor szóljon be, ha őt is hívják ilyenekre…”

A teljes beszélgetés alább megtekinthető:

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés