ACNEWS

Dwayne Johnson nem hajlandó a békülésre

A Szikla csúnyán beintett Vin Dieselnek.

Hirdetés
Ad image

A Szikla csúnyán beintett Vin Dieselnek.

Vin Diesel és Dwayne Johnson párosa legendás volt, amíg össze nem vesztek nagyon csúnyán. Aztán nemrég beszámoltunk arról, hogy Vin Diesel békejobbot nyújtott egykori barátjának, és megkérte, hogy szerepeljen a következő Halálos Iramban filmben.

„A világ már várja a tizedik rész nagy fináléját. Gondolom, tudod, hogy a gyerekeim a házban mindig csak Dwayne bácsiként emlegetnek téged. Nem telik el úgy ünnep, hogy ne küldenék el neked a jókívánságaikat, amire mindig válaszolsz. És most eljött az idő. Az örökség kötelez. Elmondtam neked már évekkel ezelőtt, hogy be fogom teljesíteni az ígéretemet, amit Pablonak tettem. Megígértem neki, hogy a lehető legjobb Halálos iramban tizedik résszel búcsúzunk majd el” – írta akkor, de válasz nem érkezett a másik féltől egészen idáig.

Nemrég ugyanis a CNN interjút készített a Sziklával, ahol végre reagált a felkérésre.

„Elmondtam Dieselnek, hogy nem térek vissza a franchiseba. Mindig támogató leszek a színészekkel kapcsolatban, és szurkolni fogok a franchise sikeréért, de nincs rá esély, hogy visszatérjek. Vin legújabb közösségi médiás posztja csak a manipuláció egy újabb formája. Nem tetszett, hogy a gyerekeit is bevonta az egészbe, és az se, hogy Paul halálát is. Hagyjuk ki őket ebből az egészből! Hónapokkal ezelőtt beszélgettünk erről, és úgy vélem, lezártuk a dolgot” – mondta Dwayne Johnson.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés