ACNEWS

Egy év után békült ki a két híres színésznő – Levelet kapott Götz Annától Nyertes Zsuzsa

Remélik, hogy egy új fejezet nyílik az életükben.

Hirdetés
Ad image

Remélik, hogy egy új fejezet nyílik az életükben.

Nagy kő esett le Nyertes Zsuzsa szívéről. A Vidám Színpad színésznője ugyanis közel negyven évig állt nem csak munkakapcsolatban, de szoros barátságban is Böröndi Tamással, akire úgy tekintett, mint a testvérére. Ő volt az, aki együtt virrasztott Götz Annával a temetés előtti éjszaka. Azonban egy fakenews oldal Nyertes halálhírét közölte, ezért a színésznő másnap magára hagyta az özvegyet, mert egy interjún akarta tisztázni a hazugságot. Ennek azonban nem várt következménye lett, egy évig nem beszélt vele Götz.

„Mindenképp tisztázni akartam, hogy nem én akasztottam fel magam a pszichiátrián, hanem egy barátnőmmel történt a szörnyű eset. Én sem gondoltam, hogy ennek az lesz a vége, hogy egy évig nem áll velem szóba Götz Anna, de sajnos ez történt” – mesélte a színésznő Blikknek.

A minap azonban nem várt fordulat következett be a két színésznő kapcsolatában: Nyertes Zsuzsa szívhez szóló levelet kapott Götztől.

„Nagyon szép levelet írt, megköszönte a segítségem, és biztosított róla, hogy megbocsátott és már nem haragszik rám. Azt is megköszönte, hogy emberséges maradtam, én pedig megírtam neki válaszüzenetben, hogy köszönöm és megnyugodott a lelkem. Annak örülnék a legjobban, ha Straub Dezsővel is rendeződne a kapcsolatuk, aki szintén fontos volt Tamásnak, gyakorlatilag minden fontos döntést együtt hoztak meg a Vidám Színpaddal kapcsolatban. Ez a gyászév nem volt méltó Böröndi Tamás emlékéhez, amit rettenetesen sajnálok. Nincs nap, hogy ne gondolnék rá és természetesen gyújtok egy gyertyát a sírjánál ma is. Sokszor jártam ott az elmúlt évben”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés