ACNEWS

Egy idős nő lakásába akart betörni a rendőrgyilkos – Megszólalt az asszony

Az idős asszony szűkszavúan, de nyilatkozott a megrázó esetről.

 
Hirdetés
Ad image

Az idős asszony szűkszavúan, de nyilatkozott a megrázó esetről.

 

Részvétet nyilvánított a hősi halált halt rendőr családjának az az idős asszony, akinek lakásába a gyilkos be akart törni, mielőtt a szomszédok a segélyhívó központot riasztották. Mária a Borsnak elmondta: súlyos beteg, és egész életében becsületesen élt.

Sz. Szilárd először üvöltözni kezdett, hogy démonok járják a társasházat, majd valamennyi szomszédjához bezörgetett, hogy figyelmeztesse őket a „veszélyre”. Végül a nyolcvanas éveiben járó K. Mária ajtajához ért, ahol már eszeveszett őrjöngésbe kezdett. Az idős nőhöz mindenképpen be akart jutni, ezért a nyílászárót betörte.

A szomszédok időközben értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások perceken belül a helyszínre értek. Előzetesen nem tűnt számukra különösebben veszélyesnek a helyszín, Sz. Szilárd azonban egy késsel rájuk támadt: Baumann Péter szíven szúrta, két társát pedig megsebesítette.

A 29 éves Péter a kórházban veszítette életét, kollégáit a hírek szerint már hazaengedték az orvosok.

K. Mária szűkszavúan nyilatkozott a napilapnak.

„Soha nem bántottam senkit. Én nem tehetek róla, nagyon sajnálom. Szép, fiatal férfi volt” – mondta Mária, majd elmesélte, mit csinált éppen, amikor Sz. Szilárd be akart hozzá hatolni.

„Feküdtem az ágyban, amikor az ajtót betörte” – magyarázta az idős asszony, aki súlyos beteg, és mindkét lába helyén protézis van.

A tisztességben megöregedett, a szomszédok körében köztiszteletben álló asszony végül kinyilvánította együttérzését Baumann Péter hozzátartozói felé.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés