ACNEWS

Kislány sírjáról lopta el a virágokat a drog menyasszonya

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Bár a térfigyelő mindent rögzített, a nő tagadja tettét.
Hirdetés
Ad image

Az angliai Stocktonban börtönbüntetésre ítéltek egy nőt, mert ellopta a virágokat és virágdíszeket egy 14 éves gyermek sírjáról. Bár a 39 éves Leanne Slateregyértelműen azonosítható volt egy térfigyelő kamera felvételein, a drogfüggő ártatlannak vallotta magát.

Az áldozat édesanyja kapta el a drogos tolvajt.

A lopás tavaly nyáron történt. Akkor a család a 2012-ben váratlanul, 14 évesen elhunyt Keiran Dixonra halálának tizedik évfordulója alkalmából a sírjára számos virágot és virágdíszt helyeztek el. Az interneten található képeken a sír piros és fehér színekben – a Middlesbrough FC, az elhunyt tinédzser kedvenc futballklubjának színeiben – díszeleg.

A tárgyalás során kiderült, hogy az elhunyt édesanyja, Donna Dixon maga fogta el a drogos nőt. A brit asszony a Facebookon jelentette a botrányos lopást, majd megkapta a térfigyelő kamera képeit. Dixon járőrözni ment, és a ruházatáról felismerte Leanne Slater-t. A bátor anya a rendőrség kiérkezéséig fogva tartotta a tolvajt.

„Ez egy szánalmas eset”

A bíróságon Slater nem kért bocsánatot. Christopher Smith bírónak azonban kemény szavai voltak a tettére:

„Különösen kegyetlen és felháborító dolog virágot lopni egy sírról. Ez egy szánalmas eset. Sok szenvedést okoztak, amikor ellopták a virágokat, és csak arra gondoltak, hogy egy kis pénzt kapnak érte”. Az elhunyt édesanyja szerint ez egy „arculcsapás” volt.

Leanne Slater három év és tíz hónap börtönbüntetésre számíthat. A drogfüggőt korábban egy rablási kísérlet mellett egy másik vádpontban is elítélték: Néhány hónappal a gyalázatos lopás előtt megpróbálta elrabolni egy idős nő táskáját – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés