ACNEWS

Esküvőjén esett össze és halt meg az ifjú házas

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Élete legboldogabb napja tragédiába torkollott.
Hirdetés
Ad image

Az amerikai Nebraska államban tragikus véget ért egy esküvői szertartás: az ifjú férj egy órával az esküvői ceremónia után meghalt. Nem sokkal azután, hogy Johnnie Mae D. és Toraze D. kimondta egymásnak a boldogító igent, a férj váratlanul összeesett. Toraze számára minden segítségnyújtás hiábavaló volt. A gyermekei szeme láttára, a helyszínen halt meg.

„Alig egy órával a szertartás kezdete után leállt a szíve. Másodpercek alatt következett be”” – idézi a Blick a pár egyik közeli barátját.

A férfihez azonnal mentőt hívtak, de már nem tudtak rajta segíteni. Halálát valószínűleg vérrög okozta.

„Ez volt életének legboldogabb napja. Láttam a mosolyt az arcán, és hogy mennyire boldog volt. Tudtam, hogy ez egy nagy nap volt számára” – mondta az egyik hozzátartozó, Moncia M., aki elárulta, hogy a feleség, Johnnie Mae D. számára a férje halála egy újabb sorscsapást jelentett. A nő nemrégiben két szívéhez közel álló embert is elveszített, köztük az édesapját is.

„Johnnie Mae D annyi mindenen ment keresztül. Annyira szeretetteljes ember volt” – mondta a  Monica, aki rögtön adományűjtésbe kezdett, hogy a megözvegyült nőnek segítsen a temetési költségekben, és a gyermekek támogatásában. Öt nap alatt már 19 ezer dollár gyűlt össze a számlán.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés