ACNEWS

Egyszerre halt meg otthon egy fiatal pár – nem történt gyilkosság

Különös módon halt meg a két fiatal / Fotó: Pixabay
Különös módon halt meg a két fiatal / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Hihetetlen, de a két fiatal teljesen természetes halált halt ugyanazon a helyen és időben.

A 32 éves Aleasha Sullivant és a 30 éves Joshua Sandercockot ugyanabban a házban találtak holtan, ráadásul egy időben, 2021. október 21-én. A hosszas vizsgálatok során azonban kiderült, hogy mindketten egymástól teljesen függetlenül haltak meg.

A rendőrség kezdetben a két halálesetet potenciális bűncselekmény helyszíneként kezelte, mígnem a holttestek orvosi vizsgálata kiderítette, hogy mindketten egymástól teljesen függetlenül, természetes halált haltak.

A belügyminisztérium igazságügyi orvosszakértője arra a következtetésre jutott, hogy Aleasha tüdőtrombózisban, azaz a tüdejében kialakult vérrögben halt meg – írja a Mirror.

„A kezdeti és természetes spekuláció az volt, hogy a két haláleset összefügg. A részletes vizsgálat után azonban nincs bizonyíték arra, hogy Aleasha nem teljesen természetes okból halt meg” – mondta.

Aleasha orvosi feljegyzései szerint korábban kábítószerfüggőséggel és mentális problémákkal küzdött, valamint vérrögképződési problémái voltak a lábában, amelyeket az intravénás drogfogyasztás tovább súlyosbított.

A nő azonban felvette a kapcsolatot egy támogató szolgálattal, és elmondása szerint motivált volt arra, hogy javítson helyzetén.

A jótékonysági szervezet egyik támogató munkatársa elmondása szerint a nő valóban igyekezett jó útra térni.

„A legutóbbi találkozón nagyon is a jövőre és az újrakezdésre összpontosított.”

A nyomozás során végül a hatóságok arra a megállapításra jutottak, hogy a halálesetek körülményei mégsem voltak gyanúsak, és nem volt jele annak, hogy a fiatalok otthonában zavargás történt volna, vagy egy harmadik fél közreműködött volna.

Azt viszont a mai napig nem tudják, hogy Joshua mikor lépett be a lakásba, vagy hogy mennyi ideig tartózkodott ott a halála előtt.

A hatóságok abban biztosak, hogy a nő október 12-e után halt meg, és a holttestét október 21-én találták meg a férfiéval együtt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés