ACNEWS

Így lehet egyszerre izmot építeni és zsírt csökkenteni

Izomepites EMSculpt Neo / Fotó: Everderm-Aesthetic Clinic
Izomepites EMSculpt Neo / Fotó: Everderm-Aesthetic Clinic
Nem elég eredményes az edzőtermi izomépítés? Ezzel a géppel 1-2 hónap alatt kockahasad lesz.
Hirdetés
Ad image

Azok számára, akik komolyan űznek valamely sportágat vagy rendszeresen látogatják az edzőtermet, az a legfontosabb cél, hogy minél nagyobb izomtömegre és minél alacsonyabb testzsírszázalékra tegyenek szert. Az izomtömeg növelés és az alacsony testzsírszázalék egyidejű fenntartása azonban korántsem egyszerű.

Talán te is emlékszel még, amit biológia órán tanultunk, miszerint az emberi szervezetben gyakorlatilag minden sejtünk fehérjékből épül fel, így természetesen az izmaink is. Nem véletlenül nevezzük a fehérjéket a test építőköveinek. Hogy izomtömeged gyarapodik, stagnál avagy csökken, azt a fehérjeszintézis és az izomlebontás közötti egyensúly határozza meg.

Aznak, akik nagyobb izomtömegre vágynak, pozitív fehérjeszintézis mérlegre van szükségük. Így tehát értelemszerűen, ha izomépítés a cél, akkor arra kell fókuszálni, hogy az izomfehérje szintézis kerüljön túlsúlyba az edzés során, ami alapvetően zsírbontó folyamat. Emiatt kell gondoskodni megfelelő mennyiségű és fehérjetartalmú táplálék bevitelre az edzések után.

Az izomépítés és fogyás egyidejű megvalósítása már csak a fentiekben említett folyamatok miatt is rendkívül nehéz, főleg a komoly sportolók számára, akik nem rendelkeznek olyan magas testzsírszázalékkal. Sokszor azonban még a haladó sportolóknak is szembe kell nézniük egy-egy makacs zsírlerakódással.

A mai modern technológiáknak köszönhetően már erre a problémára is van megoldás! Az amerikai BTL orvosi és esztétikai eszközöket gyártó cég rádiófrekvenciával és a HIFEM+ (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses) technológiával működő gépe, az EMSculpt NEO az egyetlen olyan szabadalom a világon, ami egyidejűleg képes izomépítésre és zsírcsökkentésre! A klinikai kutatásokkal alátámasztott eredmények átlagosan 30%-os csökkenést mutatnak a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett. Ez folyamat pedig a kezeléssorozat befejezése után is még 3-6 hónapon át tart.

.

EMSculpt NEO : Fotó: EverDerm

Sajnos azonban már a szépségiparban sem lehetünk biztonságban hamisítványtól! Na már nem csak illatokat vagy krémeket, de bizony töltőanyagokat és komplett gépeket is hamisítanak, és itt a NEO sem kivétel! A hamisított eszközök hatásfoka természetesen meg sem közelíti az eredeti HIFEM+ eljárással működő gépekét. Keressétek mindig az eredeti gyártmányokat és alaposan nézzetek utána, hogy hol és milyen kezelésen vesztek részt! Az eredeti EMSculpt NEO Magyarországon csak az EverDerm Laser & Beauty Klinikán, az Andrassy Clinic szalonban érhető el! (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés