ACNEWS

Elég volt! Cameron Diaz bemutatott Hollywoodnak

Egyszer már eldöntötte, hogy vége, ám mégis visszatért, 15 millió forintja bánta egy hamis Rolex képében…

Hirdetés
Ad image

Egyszer már eldöntötte, hogy vége, ám mégis visszatért, 15 millió forintja bánta egy hamis Rolex képében…

Cameron Diaz már korábban eldöntötte, hogy végleg visszavonul a színészettől, és inkább a kislánya nevelésére koncentrál. Jamie Foxx azonban rábeszélte, hogy még egy utolsó film erejéig térjen vissza. Nem kellett volna.

A közös forgatásuk ugyanis botrányosra sikerült. Az egyik stábtag például egy hamis Rolex órával verte át Cameron Diazt, aki kicsengetett 33 ezer fontot (15 millió Ft-ot). Amikor ez kiderült, még a rendőrség is kivonult. De nem ez volt az egyetlen baj a Back in Action című film forgatásán.

Mindennaposan voltak az őrjöngések, Jamie Foxx több embert is kirúgott a rossz szervezés és a csúszások miatt.

„Ez a forgatás egy rémálom. Jamie Foxx őrjöng, de igaza is van. Szégyen, hogy rendőrt kelljen hívni a stábhoz, mert valaki megpróbálja lenyúlni a kollégáját. A Netflix is vizsgálatot indított, amelyből kiderült, hogy az illetőnek már több korábbi filmes munka kapcsán is voltak ilyen furcsa ügyei. Több embert is kirúgott Foxx, ez pedig érthetően senkire sincs jó hatással” – mondta a Daily mailnek egy bennfentes.

Nem csoda, hogy a színésznő úgy döntött, hogy most már tényleg soha nem áll meg egyetlen filmajánlatnak sem. Nem kell már neki a hollywoodi dráma.

„Nagyon kellemetlen ez Jamie-nek is, hiszen ő beszélte rá Cameront, hogy újra dolgozzon. Még 2014-ben az Annie című film volt az utolsó, amit forgatott, majd 2018-ban bejelentette a visszavonulását. Pont azért, mert elege volt a mozi világát körülvevő botrányokból. Erre nagy nehezen visszatér, és rögtön egy darázsfészekbe kerül. Rengeteg a konfliktus, és úgy tudom, már elhatározta, hogy ezt a filmet még leforgatja és utána végleg nyugdíjba megy, mert hatalmas csalódásként éli meg a történteket. Végleg betelt nála a pohár.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés