ACNEWS

Élete legmélyebb pontjáról vallott Tolvai Reni

Az énekesnő őszintén mesélt arról, hogyan dolgozta fel az édesapja halálát, illetve milyen nehéz volt neki a Megasztár után.

Hirdetés
Ad image

Az énekesnő őszintén mesélt arról, hogyan dolgozta fel az édesapja halálát, illetve milyen nehéz volt neki a Megasztár után.

Tolvai Reni nagyon ritkán beszél a magánéletéről, érzéseiről, most azonban kivételt tett. Egy interjúban árulta el, hogy annak idején összeroppant a siker súlya alatt, miután a Megasztár által megismerték.

„Beleőrültem. Nehéz volt. A szüleim a műsor után egy évvel költöztek fel. Ez az időszak hihetetlenül nehéz volt, hiszen nem volt idő pihenni, naponta négy fellépésem volt. Egész nap a buszban ültem, nem is tudom, hogyan oldottam meg a dolgaimat. Konkrétan gyerek voltam, 19 éves. Előtte soha életemben nem főztem vagy mostam. Ezek a problémák mind rám zúdultak úgy, hogy közben végig koncerteztem. Volt, hogy sírva hívtam fel anyukámat, hogy azonnal jöjjön fel, mert nem tudom megoldani a dolgaimat” – mondta az énekesnő a hot! magazinnak, majd kitért arra is, hogy mennyire nehezen dolgozta fel az édesapja halálát.

„A legeslegmélyebb pont az életemben édesapám halála volt. Akkor tényleg nem tudtam, hogy fogok felépülni, hiszen bármiféle betegség nélkül halt meg 52 évesen. Görögországban nyaraltunk, anya szülinapját ünnepeltük, és ő egy este összeesett, és meghalt. Tragikus és traumatikus volt, hiszen nagyon apás lány voltam és vagyok is. Ez a legnagyobb trauma az életemben; nem lehet megszokni vagy elfogadni. Minden egyes nap hiányzik, és minden egyes nap vágynék arra, hogy újra beszélhessünk. Ez egy óriási törés volt az életemben” – árulta el Tolvai Reni, akinek a szerettei segítettek feldolgozni a gyászt.

„A barátok és a család segítettek, amennyire tudtak. Lehet, hogy szakemberhez kellett volna fordulnom, de ezt magamban kellett lerendezni. Szerintem egy évig nem voltam teljesen magamnál. Nem volt tiszta az agyam, nem tudtam, mi történik velem. Amikor visszajöttünk, és folytatni kellett a munkát, nem tudtam megcsinálni az első fellépésemet. Odamentünk, és nem tudtam kimenni a színpadra. Nehéz időszak volt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés