ACNEWS

Életet menthet egy megfelelő színű fürdőruha

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Egy úszásoktató videóban mutatja be, miért kell tartózkodni egy bizonyos színtől a gyerek fürdőruhájának kiválasztásakor.

Sok szülő mostanában íratja be gyermekét úszásoktatásra, ennek megfelelően pedig az új fürdőruhák beszerzése is napirenden van. A nem megfelelő úszódressz kiválasztás azonban veszélyes lehet, ahogy az egy floridai úszásoktató, Nikki Scarnati TikTok és YouTube csatornáján közzétett videójából kiderült. A felvételt látva egyértelmű, hogy a gyerekeknek miért nem szabad soha kék fürdőruhát viselniük úszás közben.

A gyerekek szeretik a kék színt. Akár világos, akár sötét – a kék sok lány és még több fiú abszolút kedvenc színe. Az úszódressz kiválasztásakor azonban a szülőknek mindenképpen ragaszkodniuk kell a rikítóbb színekhez.

„Soha ne adjunk a gyerekeknek kék fürdőruhát” – kezdi a kétgyermekes Nikki Scarnati, aki képzett csecsemőúszó-oktató. Az általa közzétett videón látható, ahogy kétéves kislánya világoskék egyrészesben csobban mögötte a medencében.

A medence és az ég kék tükörképe miatt a kislány szó szerint „eltűnik” a vízben. A hatás annál intenzívebb, minél mélyebbre merül.

„Nézd meg, milyen nehéz őt látni a víz alatt. És ez nyugodt vízben van. Alig látható egy csomó más gyerek között, akik játszanak, fröcskölnek és szórakoznak, még a ragyogó napfényben is” – mutatja a felvételen az úszásoktató.

Lényeg, hogy minél színesebb legyen a fürdőruha.

Ahhoz, hogy a szülők, a nevelők vagy az úszómesterek azonnal felismerjék, hogy egy gyermek nehezen tud a víz felett maradni, a neonszínek – akár az rózsaszín, narancssárga vagy sárga – a legjobb választás. A lényeg, hogy minél színesebb és feltűnőbb legyen a választott ruhadarab – írja a travelbook.de.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés