ACNEWS

Elfogták a 12 éves kisfiút összeverő férfit

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A brutális férfi, egy heves vitát követően ütött meg egy 12 éves fiút Szekszárd egyik játszóterén, barátjának pedig összetörte a kerékpárját.
Hirdetés
Ad image

A gyermek súlyos sérüléseket szerzett – írja a police.hu. – A Szekszárdi Rendőrkapitányság azonnal nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A feljelentést az egyik szekszárdi édesapa tette.

A rendőrségi információk szerint augusztus 13-án, az esti órákban történt a szóváltás, az akkor még ismeretlen férfi és a fiú között. A beszerzett adatok alapján a nyomozók azonosították Sárközi János Dávidot, aki a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható volt.

A férfit több módon is idézték, azonban eltűnt a rendőrök elől. Ezt követően, tartózkodási helyének megállapítása miatt, augusztus 17-én elrendelték körözését is. Ennek hatására néhány órán belül önként megjelent a rendőrségen.

A szekszárdi nyomozók még az este folyamán őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A 12 éves gyermeket bántalmazó 31 éves szekszárdi férfi részben beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrség jelenleg azt vizsgálják, hogy az eset kapcsán történtek-e további bűncselekmények.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés