ACNEWS

Elgázolták az RTL sztárját, rohammentő száguldott vele a kórházba

Fotó: Király Attila
Fotó: Király Attila
Figyelmetlen autós rohant bele a gyanútlanul kerékpározó Király Attilába, a Drága örökösök sztárját azonnal megműtötték.
Hirdetés
Ad image

Nem adta meg az autós az elsőbbséget egy kereszteződésben a kerékpárral érkező Király Attilának, fékezés nélkül ütköztek egymásnak. Az RTL sztárját súlyos sérülésekkel rohammentő szállította kórházba, hetekbe telik, mire visszatérhet a színházba. Érden lakom, és hétfő délelőtt elmentem bringázni a városba. Nagyjából fél órán át felfelé teljes erőből tekertem, majd ugyanilyen sebességgel kezdtem el a lejtőn is gurulni – mesélte a Blikknek Király. – Volt egy kereszteződés, ahol nem láttam senkit, és csak benéztem, de nem lassítottam. Ugyanilyen magabiztossággal ért oda egy autós is. Bár nekem volt elsőbbségem, ő sem vett észre, és olyan erővel belementem oldalról az autójába, hogy az be is horpadt ” – számolt be balesetéről Király Attila.

„Használhatatlan vagyok”

„Hatalmas mázli, hogy sem a gerincem, sem a csípőm nem tört el. Az autóban ülő hölgy is megijedt, nagyon készséges volt, hívta a mentőket, akik bevittek a Szent János Kórházba. Az ütközés során a bal vállamban elpattantak el az inak és leszakadt a kulcscsontom. Még aznap megműtöttek, drótokkal rögzítették a vállamat. Néhány napja itthon gyógyulok.” Király Attila szerint a fájdalmai elviselhetőek, de a vállán tíz napig kell a rögzítőt viselnie. ami nagyban megnehezíti az életét. A leginkább az sajnálja, hogy ez idő alatt nem tud a gyermekeivel játszani, sütni-főzni a konyhában. És elmaradnak az előadásai is.

Használhatatlan vagyok – panaszolta -, minden kétszer annyi időbe telik. Sajnálom, hogy így alakult, de a történtek ellenére összességében nincs rossz kedvem. Inkább hálát és életörömöt érzek, amiért ennyivel megúsztam. Mondhatni újjászülettem. Mindent megteszek majd, hogy hamar rendbe jöjjek, nincs több hónapom erre. Három hét múlva veszik ki a drótokat, utána jön a gyógytorna, remélem, hamar visszaállhatok a színházba” – hangsúlyozta a színész.

Király Attila a súlyos baleset ellenére is szerencsésnek tartja magát Fotó: Király Attila

Már 15 kilótól megszabadult

Király Attila abban is bízik, hogy minél előbb újra elkezdhet sportolni is, ami mostanra az élete fontos részévé vált. Már 15 kilótól szabadult meg, amelyben az egészséges étrend és a mozgás segítette. „Nem titok, hogy ezt a szériát az előzővel együtt csináltuk. Nagyon szerettem minden pillanatát, jó élmény volt és remélem, hamarosan megtalál egy hasonló munka – bizakodott a színész. – A forgatás óta sokat változott a külsőm. Újra lett szakállam, le is fogytam. A nyáron 54 éves leszek, és úgy éreztem, ez az utolsó esélyem arra, hogy hasonlítsak az önképemhez.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés