ACNEWS

Elhunyt édesapjával beszélget Koltai Róbert

De nem úgy, ahogy az elsőre gondolnánk!

Hirdetés
Ad image

De nem úgy, ahogy az elsőre gondolnánk!

Koltai Róbert nemrégiben másodszorra vehetett át életműdíjat. Lapunknak akkor azt mondta, hogy nagyon jól esnek neki a kitüntetések, hiszen szeretetből sosem elég.

„Közeleg a vég. Talán ezt jelenti, hogy életműdíjakat kapok már. Van, amiből sosem elég. Ilyenek ezek a díjak is. A szeretetből sosem elég, én pedig szerencsés vagyok, hogy sokat kapok” – mondta akkor az AcNewsnak.

A díjak kapcsán mostanában testvérújságunk, a Pepita magazin is készített vele interjút, amelyben bevallotta, mennyire hiányzik neki a 22 éve elhunyt édesapja, akire örök társaként tekint. Mindez akkor derült ki, amikor arra a kérdésre válaszolt, hogy melyik filmjének a forgatási helyszínére menne vissza a legszívesebben.

„Valószínűleg a Sose halunk meg különböző helyszíneire. Leginkább a soroksári kocsmába, ahol Balog 2-vel, Kokival, Helyey Lacival rengeteget beszélgettünk a forgatások után is. De a kollégákkal is nagyon szívesen találkoznék. Jordán Tamással szívesen dolgoznék újra. Amúgy jól érzem magam itt a bőrömben, ahol vagyunk. Csákányi Laci bácsival is szívesen találkoznék. Kiváló karakterszínész volt, a Sose halunk meg lett az utolsó munkája. Nagy betegen vállalta Deutsch bácsi szerepét. Igen szigorú, de nagyon jó fej ember volt. Még hallom a hangját…” – árulta el Koltai Róbert, majd azzal folytatta, hogy abba az időbe is visszamenne, mikor még élt az édesapja.

„Találkoznék édesapámmal is. Ő örök társam. Nagyon tud hiányozni, még jelen pillanatban is. Minden nap. Kíváncsi lennék, hogy látott-e azokban a filmekben, darabokban, amiket azóta csináltam, hogy nincs köztünk. Nagyon sok mindent belőle indítottam a színpadon. A szeretetéből. Ő mit tenne ekkor, vagy akkor? Szigorú, kemény, de jó humorú ember volt. Csodálatosan mondott verset. Mikor apám meghalt 2000-ben, annyira hiányzott, hogy a saját üzenetrögzítőmre rámondtam, ahogy köszönteni szokott engem. Nagyon hasonlított a hangunk. Amikor nagyon hiányzott, csak felhívtam magam, hogy hallhassam apámat. A mai napig tudom hozni azt a hangot. Az apámét.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés